ЕГА ТИ ПРОКУРАТУРАТА, ЕГА ТИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЕГА ТИ ЗАМЕСТНИК-ГЛАВНИЯ МУ ПРОКУРОР, ЩОМ БЛАГОДАРЯТ ЗА СЪВЕТИТЕ НА ТАКЪВ ПРЕМИЕР И УПРАВЛЕНИЕТО МУ!

ЕГА ТИ ПРОКУРАТУРАТА, ЕГА ТИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЕГА ТИ ЗАМЕСТНИК-ГЛАВНИЯ МУ ПРОКУРОР, ЩОМ БЛАГОДАРЯТ ЗА СЪВЕТИТЕ НА ТАКЪВ ПРЕМИЕР И УПРАВЛЕНИЕТО МУ!

ПОЗОР ЗА ПРОКУРАТУРАТА! „ПОЛЕЗНИЯ СЪВЕТ” НА БОРИСОВ КАТО ЗА ОНЕВИНЕНИЯ „КИЛЪР” ГАЛИН КОСТОВ ЛИ БЕШЕ?!
Всички „гелосани”, ченгейджийски, контролирани, пеевски медии мълчат. ВСИЧКИ! А в деня, в който излезе доклада на Европейската комисия, не друг, а ЗАМЕСТНИК – ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БОРИСЛАВ САРАФОВ ИЗРЕЧЕ НЕЩО, КОЕТО В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ БИ ПРОИЗВЕЛО НЕЧУВАН СКАНДАЛ.
Премиерът Бойко Борисов /ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ!!!!/ давал „полезни съвети” на ПРОКУРАТУРАТА /НЕЗАВИСИМА ВЛАСТ!!!/ по разследването на поредните „нови” „килъри”. И не друг, а ЗАМЕСТНИК – ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БЛАГОДАРИ НА ПРЕМИЕРА?!?
Цацаров мълчи.
„Опозицията” мълчи.
Посраните „реформатори”, дето ще „реформират” съдебната система мълчат.
Наплатените „умни и красиви” мълчат.
Пеевски, естествено, мълчи.
Мълчат и ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ, И СЪДИИ, СГЪНАТИ КАТО МАКАРОНИ, НЕСМЕЕЩИ ДА ВЪЗРОПТАЯТ СРЕЩУ ПОДОБНО ОТВРАТИТЕЛНО ЛИГАВЕНЕ.
Сега нека направим един кратък убийствен паралел, за да се види какво точно „полезно” може да посъветва премиерът Бойко Борисов заместник–главния прокурор и изобщо прокуратурата по „разследването” на „последните случаи”, разбирай поредните „фабрики за убийства”.ПЪРВИ МАНДАТ НА ГЕРБ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ
Само два-три месеца след встъпването на власт на премиера Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов, Цветанов гръмко и с медийни пушилки оповестява, че били заловили първия поръчител на убийства, както били обещали в предизборната си програма – че ще разкрият поръчковите убийства.
И тоя „килър” бил – бившия блестящ съдия от Варна Галин Костов, който поръчал убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов.
„Разследването” и „разкриването” бе сътворено с престъпления, извършени от тогавашния зам-шеф на ГДБОП Валентин Цоновски и куп прокурори, подгъзуващи на Борисов и Цветанов, с БЕЗУМНИ ПОКАЗАНИЯ НА „СВИДЕТЕЛИ”, ДИКТУВАНИ ОТ ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ.
Галин Костов лежа в арестите и затвора четири години!НАПЪЛНО НЕВИНЕН, НО ОБЯВЕН ПРОПАГАНДНО ЗА „КИЛЪР”.
Днес на първа инстанция Галин Костов е НАПЪЛНО ОНЕВИНЕН, а прокуратурата се чуди как да не умре от срам от престъпното безумие скалъпено по това дело.
ТАКИВА СЪВЕТИ ЛИ ВИ ДАДЕ БОРИСОВ ПО „РАЗСЛЕДВАНЕТО”, САРАФОВ И ЦАЦАРОВ?Та тия „съвети” ги гледахме години наред при управлението на Борисов като главен секретар на МВР и като премиер – тумба – лумба „килъри” и доказателства – единствено! – показания, предварително оперативно написани и подписани от криминално проявени агентчета на ченгетата, на които се обещава всичко, само и само да скалъпят делото.
ТОВА Е „РАЗСЛЕДВАНЕТО” А ЛА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ!ВТОРИ МАНДАТ НА ГЕРБ И БОРИСОВ
Моментално се почва същия филм. „Разкриване” на „килъри”. В България се оказа, че „килърите” са на всеки километър, а „труповете”, които им се приписват, както е тръгнало, може да обхванат като „период” и тези от Балканската война.
ПАК хващаме „дежурните” с доказателства, скалъпени от „дежурни” „свидетели”, които подписват каквото им поднесат „цоновци”.ЕГА ТИ ПРОКУРАТУРАТА, ЕГА ТИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЕГА ТИ ЗАМЕСТНИК-ГЛАВНИЯ МУ ПРОКУРОР, ЩОМ БЛАГОДАРЯТ ЗА СЪВЕТИТЕ НА ТАКЪВ ПРЕМИЕР И УПРАВЛЕНИЕТО МУ!
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ВЪРХОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ДА ДАВА СЪВЕТИ ПО РАЗСЛЕДВАНЕ НА НЕЗАВИСИМАТА ПРОКУРАТУРА.
Само в България прокуратурата благодари, на колене, позорно за подобен абсурд.
Върнахме се във времената, в които ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОИЗВЕДЕН ЗА „КИЛЪР”, ЗА „ОКТОПОД”, ЗА „АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК”, ЕДИНСТВЕНО ПО СМАЗАНАТА СХЕМА – „ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ПОКАЗАНИЯ”, ПОДПИСАНИ ОТ КОНТРОЛИРАНИ БАНДИТЧЕТА, С ОПЪНАТ ЧАДЪР НАД ТЯХ ОТ МВР И ПРОКУРАТУРАТА!
Позор, Цацаров!
Позор.
Сложете една табелка върху прокуратурата: „MADE IN БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ!” и поне да знаем, че влизаме в „LAFKATA”!Afera.bgСнимка: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *