Ексдепутати размахват депутатски карти с изтекъл срок пред органите на реда

Ексдепутати размахват депутатски карти с изтекъл срок пред органите на реда

Сигурни източници довериха пред Zadkulisite.com, че депутати от 41-во и 42-ро Народно събрание използват депутатските си карти при проверка от служители на КАТ.
Апелираме към служителите на реда да не извъртат глава, когато видят депутатска карта, без да искат шофьорска книжка и талон при проверка на документи, защото „депутатът бързал много за заседание в София“, а да се вгледат в нея, за да установят дали картата не е с изтекъл срок на годност. В момента действащо е 43-то Народно събрание, а не 41-во или 42-ро.
Използваме случая да напомним на кмета на община Поморие, че беше депутат по заместване, с непълен мандат, в 41-во НС от ПГ на ГЕРБ, и, ако е забравил да върне своята – да го стори.
Смятаме, че е време Цецка Цачева да влезе в ролята си на председател на 43-тото НС и да изнесе списък с имената на депутатите от 41-во и 42-ро НС, които не са върнали депутатските си карти, за да не злоупотребяват с тях. И един съвет от Zadkulisite.com: За улеснение на органите на реда, на депутатските карти може да бъде поставен воден знак в определен цвят, например червен за 43-то НС, както е при винетките за съответната година. Така органите на реда ще знаят, че депутатска карта, с различен цвят от обявения за мандата, не е актуална.Zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *