ЕКСКЛУЗИВНО! ЦАЦАРОВ, ЛЪЖАТ ТЕ! ВИЖ КЪДЕ ДА ТЪРСИШ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ СРС-ТА ОТ ДАНС!!!

ЕКСКЛУЗИВНО! ЦАЦАРОВ, ЛЪЖАТ ТЕ! ВИЖ КЪДЕ ДА ТЪРСИШ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ СРС-ТА ОТ ДАНС!!!

Делото по зловещата разработка „червеи“ заведено от спец.прокуратурата е заведено срещу неизвестен извършител засега.АФЕРА следи изкъсо разследването и сега е момента да предупреди главния прокурор Сотир Цацаров, че го лъжат и го мотаят, че няма как унищожените СРС в ДАНС да бъдат открити.
Както вече написа АФЕРА, в ДАНС, които са „експлоатирали“ с подпис на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев „мероприятието“ по разработката „червеи“, е абсолютно МАЗАЛО по отношение на прилаганите СРС.И ТЕ СА УНИЩОЖЕНИ!
В 10 дневен срок по ЗСРС техническите служби на ДАНС унищожават всички материали от експлотацията на СРС и събраните данни. След като изтече срокът за СРС, има 7 дни да се поиска изготвяне на веществени доказателства или, ако няма такива, срокът е 10 дни да се унищожи всичко.ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ, НИКОЙ ОТ ПРОКУРАТУРАТА, НИТО ОТ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС НЕ СЕ СЕЩА КАКВО ДА ТЪРСИ КАТО ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОСЛЕДИ КАКВО Е СТАВАЛО И СЕ Е СЛУЧИЛО!
А ТОВА СА ДОКЛАДИ ОТ АНАЛИЗ НА ПОСТЪПИЛИТЕ ПО ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СРС ДАННИ. ТАКИВА ДОКЛАДИ ИМА И СЪГЛАСНО ЗАПОВЕД НА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВСЕКИ 30 ДНИ.
ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ НЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ, А СЕ СЪХРАНЯВАТ СЪГЛАСНО ГРИФА ЗА СИГУРНОСТ, КАТО ЗА „СЕКРЕТНО“ ТОЙ Е 15 ГОДИНИ, А ЗА „ПОВЕРИТЕЛНО“ – 5 ГОДИНИ!
Изключително интересен е въпроса и какво унищожаваха в кабинет бившият директор на „Вътрешна сигурност“ Тодор Костадинов и началника на „Оперативен анализ и логистика“ /ОАЛ/ Красимир Косев, за което писа единствена АФЕРА, и което се е случило, когато са разбрали, че са пътници при служебното правителство с вътрешен министър Бакалов?!ТОГАВА СЕ УНИЩОЖАВАТ ДОКУМЕНТИ И СЕ СЪЗДАВАТ ОБЕЗЛИЧЕНИ ДОКУМЕНТИ, КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТ СЪС СЪЩИЯ НОМЕР НА ДОКУМЕНТ, КОЙТО ДА СЪЩЕСТВУВА, А ДРУГИЯТ СЕ УНИЩОЖАВА.
НА ДИРЕКТОРА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ НИКОЙ НЕ МУ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА. ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ТОЙ Е СЛУЖИТЕЛЯТ ПО СИГУРНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА, КОЙТО ОТГОВАРЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ И С НЕГОВ ПОДПИС СЕ ДАВА ДОСТЪП ЗА БОРАВЕНЕ С КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ НА МВР В СТРАНАТА.
А ПОДМЯНАТА НА ДОКУМЕНТИ е чисто престъпление.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *