ЕКСКЛУЗИВНО! ЧЕРНИЯ РОДИ: ЗА КАКВИ УБИЙСТВА ГОВОРИТЕ? ИЗКАРАХТЕ МЕ СУПЕР МАФИОТ, НАЙ-ЛОШИЯТ ЧОВЕК В СТРАНАТА.НЯМАМ ВИНА И ТОЗИ ПЪТ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА ДЪРЖАВА И ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА СЪМ! ИМАМ МНОГО НЕЩА ДА КАЗВАМ!

ЕКСКЛУЗИВНО! ЧЕРНИЯ РОДИ: ЗА КАКВИ УБИЙСТВА ГОВОРИТЕ? ИЗКАРАХТЕ МЕ СУПЕР МАФИОТ, НАЙ-ЛОШИЯТ ЧОВЕК В СТРАНАТА.НЯМАМ ВИНА И ТОЗИ ПЪТ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА ДЪРЖАВА И ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА СЪМ! ИМАМ МНОГО НЕЩА ДА КАЗВАМ!

Обвиненият като ръководител на ОПГ за „убийства“ Радослав Калчев – Черния Роди изпрати писмо единствено до сайта АФЕРА. Черния Роди бе обявен за „килър“ след истерична, бърза акция на МВР- Светлозар Лазаров, след като премиерът Бойко Борисов даде безпрецедентно срок на МВР-то си за седем дни да „разкрие“ убийствата, станали в страната. По-късно по още по-безпрецедентен начин заместник–главният прокурор Борислав Сарафов пък рече, че благодарял на министър – председателя, че дал „полезни съвети“ на прокуратурата как да „разследват“ „ОПГ“-то. АФЕРА първа написа за арестите във Варна и за това, че Радослав Калчев далеч преди тях е отпътувал за чужбина.
Прокурор Борислав Сарафов в телевизионно участие заяви, че отпътуването на Черния Роди за чужбина няма нищо общо с акцията на МВР и било „случайност“.АФЕРА публикува писмото на Радослав Калчев – Черния Роди дословно:
„Не знам откъде да започна този имейл, просто не мога да повярвам какво ми се случи. Не знам как да обясня, че нямам нищо общо с тези неща, които чух по мой адрес.
Ще започна от 2006 година, когато ме хванаха с хероин. Да, бях виновен, хора ме помолиха да им помогна и аз им свърших услуга. И до ден днешен тези хора са на свобода и не са спрели да се занимават с това. Тяхната цел беше да ме подложат и успяха. Този път за първи път ще упомена имена, след толкова години мълчание.
Веско Жеков и Янко Колев срещу сумата от 5000 лева, платени на Емо Михайлов /бележка на АФЕРА – бивш шеф на БОП – Варна/ и Досев /бележка на АФЕРА – бивш зам-шеф на БОП – Варна, дясна ръка на Емил Михайлов/, бяха дадени за да ме задържат и да прехвърлят цялата вина на мен. Бях виновен, признах си, и излежах присъдата си.
След това, покрай случая с Данов, ме набедиха за ОПГ с наркотици. И там без доказателства, само по показания на Веско Жеков и Янко Колев, и лежахме с Данов в затвора, което е пълно безумие – Данов и наркотици. Признаха ме за виновен, заради Веско Данов, защото той сключи споразумение и се призна за виновен./Бележка на АФЕРА – по думите на Веселин Данов, той не е виновен за обвинението, свързано с наркотици, но сключва споразумение с прокуратурата, защото не издържа на очертаващия дълъг престой в затвора, и заради сина си, който лежи с него./ Излежах и тази присъда.
От 5 години живея нормален живот, имам бизнес /внасям автомобили/ и имам свидетели.
Хора без чест, достойнство и скрупули, и хора, които са вечни свидетели срещу мен – това е пълна лудост.
Този път вина нямам и никога няма да се върна в тази държава. Този път изкупителна жертва няма да съм, колкото и удобен да съм на някои хора за това.
Имам много неща да казвам, но всичко ще кажа когато му дойде времето.
Изкарахте ме супер мафиот, най-лошият човек в страната. Никаква група не ръководя. Не познавам тези лица, освен Николай, покрай Чубака. Вижте как живее Чубака – без пари и кола, с малко дете, и пари за ток няма. За какви убийства говорите?
Пак подчертавам категорично – не съм замесен в нищо от това, в което съм обвинен, подложете ме на детектор на лъжата.
Такива мръсни неща, които се изказаха за мен…
Питайте хора, които ме познават дали някой е казал нещо лошо, освен тези наркомани Жеков и Янко. Не спряха да се оглеждат в мен – изкупителната жертва на държавата и правителството станах.
Засега това мога да кажа.
Много истини не знаете госпожо разследващ полицай и господин прокурор. Този път няма да мълча! Ще се боря докрай за да се разбере, че вина нямам!
Роди“Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *