ЕКСКЛУЗИВНО! ЧЕРНИЯ РОДИ: ЗА КАКВИ УБИЙСТВА ГОВОРИТЕ? ИЗКАРАХТЕ МЕ СУПЕР МАФИОТ, НАЙ-ЛОШИЯТ ЧОВЕК В СТРАНАТА.НЯМАМ ВИНА И ТОЗИ ПЪТ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА ДЪРЖАВА И ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА СЪМ! ИМАМ МНОГО НЕЩА ДА КАЗВАМ!

ЕКСКЛУЗИВНО! ЧЕРНИЯ РОДИ: ЗА КАКВИ УБИЙСТВА ГОВОРИТЕ? ИЗКАРАХТЕ МЕ СУПЕР МАФИОТ, НАЙ-ЛОШИЯТ ЧОВЕК В СТРАНАТА.НЯМАМ ВИНА И ТОЗИ ПЪТ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА ДЪРЖАВА И ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА СЪМ! ИМАМ МНОГО НЕЩА ДА КАЗВАМ!

Обвиненият като ръководител на ОПГ за „убийства“ Радослав Калчев – Черния Роди изпрати писмо единствено до сайта АФЕРА. Черния Роди бе обявен за „килър“ след истерична, бърза акция на МВР- Светлозар Лазаров, след като премиерът Бойко Борисов даде безпрецедентно срок на МВР-то си за седем дни да „разкрие“ убийствата, станали в страната. По-късно по още по-безпрецедентен начин заместник–главният прокурор Борислав Сарафов пък рече, че благодарял на министър – председателя, че дал „полезни съвети“ на прокуратурата как да „разследват“ „ОПГ“-то. АФЕРА първа написа за арестите във Варна и за това, че Радослав Калчев далеч преди тях е отпътувал за чужбина.
Прокурор Борислав Сарафов в телевизионно участие заяви, че отпътуването на Черния Роди за чужбина няма нищо общо с акцията на МВР и било „случайност“.АФЕРА публикува писмото на Радослав Калчев – Черния Роди дословно:
„Не знам откъде да започна този имейл, просто не мога да повярвам какво ми се случи. Не знам как да обясня, че нямам нищо общо с тези неща, които чух по мой адрес.
Ще започна от 2006 година, когато ме хванаха с хероин. Да, бях виновен, хора ме помолиха да им помогна и аз им свърших услуга. И до ден днешен тези хора са на свобода и не са спрели да се занимават с това. Тяхната цел беше да ме подложат и успяха. Този път за първи път ще упомена имена, след толкова години мълчание.
Веско Жеков и Янко Колев срещу сумата от 5000 лева, платени на Емо Михайлов /бележка на АФЕРА – бивш шеф на БОП – Варна/ и Досев /бележка на АФЕРА – бивш зам-шеф на БОП – Варна, дясна ръка на Емил Михайлов/, бяха дадени за да ме задържат и да прехвърлят цялата вина на мен. Бях виновен, признах си, и излежах присъдата си.
След това, покрай случая с Данов, ме набедиха за ОПГ с наркотици. И там без доказателства, само по показания на Веско Жеков и Янко Колев, и лежахме с Данов в затвора, което е пълно безумие – Данов и наркотици. Признаха ме за виновен, заради Веско Данов, защото той сключи споразумение и се призна за виновен./Бележка на АФЕРА – по думите на Веселин Данов, той не е виновен за обвинението, свързано с наркотици, но сключва споразумение с прокуратурата, защото не издържа на очертаващия дълъг престой в затвора, и заради сина си, който лежи с него./ Излежах и тази присъда.
От 5 години живея нормален живот, имам бизнес /внасям автомобили/ и имам свидетели.
Хора без чест, достойнство и скрупули, и хора, които са вечни свидетели срещу мен – това е пълна лудост.
Този път вина нямам и никога няма да се върна в тази държава. Този път изкупителна жертва няма да съм, колкото и удобен да съм на някои хора за това.
Имам много неща да казвам, но всичко ще кажа когато му дойде времето.
Изкарахте ме супер мафиот, най-лошият човек в страната. Никаква група не ръководя. Не познавам тези лица, освен Николай, покрай Чубака. Вижте как живее Чубака – без пари и кола, с малко дете, и пари за ток няма. За какви убийства говорите?
Пак подчертавам категорично – не съм замесен в нищо от това, в което съм обвинен, подложете ме на детектор на лъжата.
Такива мръсни неща, които се изказаха за мен…
Питайте хора, които ме познават дали някой е казал нещо лошо, освен тези наркомани Жеков и Янко. Не спряха да се оглеждат в мен – изкупителната жертва на държавата и правителството станах.
Засега това мога да кажа.
Много истини не знаете госпожо разследващ полицай и господин прокурор. Този път няма да мълча! Ще се боря докрай за да се разбере, че вина нямам!
Роди“Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.