Елена от „Ергенът“ показа новия мъж, който я прави щастлива (СНИМКИ)

Елена от „Ергенът“ показа новия мъж, който я прави щастлива (СНИМКИ)

Вторият сезон на „Ергенът” приключи преди месеци, но интересът към личния живот на участничките не стихва и до днес, пише kliuki. Сърцето на Евгени Генчев грабна Валерия Георгиева, но тя до самия край имаше достойна конкуренция в лицето на Елена Сергова.

С участието си в романтичното предаване Елена си спечели много почитатели, но и много врагове.

Феновете на редакторката бяха категорични, че тя е тази, която заслужава да си тръгне с пръстена и с Евгени под ръка. Но това „щастие” не споходи Елена и тя остана втора в крайното класиране за сърцето на Генчев.

Само преди няколко часа обаче словоохотливата хубавица се „похвали” с нова любов, показвайки кадри от почивката си на морето. Тя качи кадри от своята лятна ваканция, а сред тях бе и такъв, на който страстно целува новия си мъж.

Публикация, споделена от Elena Sergova (@fragmeant_)

Засега Елена не издава подробности за половинката си и не споделя повече за това кой е той и как е пламнала любовта им, но след качването на снимката в социалната мрежа феновете ѝ я заляха с куп пожелания за „споделена, щастлива и вечна любов”.

Кадърът сложи край на спекулациите от страна на феновете на Сергова, които дълго време твърдяха, че тя и Евгени са заедно и дори подготвят сватба, след като той е сложил край на отношенията си с Валерия. Те се радват, че тяхната любимка вече е щастлива, и то в ръцете на истински мъж.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *