ЕЛИ „СКУМРИЯТА“ СЪБИРАЛА ПО 100 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ ОТ МИТНИЦИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА ГЕРБ

ЕЛИ „СКУМРИЯТА“ СЪБИРАЛА ПО 100 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ ОТ МИТНИЦИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА ГЕРБ

Местните избори дойдоха! Започна ЛАПАЧКАТА! Честито на всички!
Председателят на Легия „Антимафия“ Григор Здравков изнася интересни факти за митниците и подготовката на местните избори, пише www.alarmanews.com“Ваньо Танов , тъй като е „Голям мъж“ си назначи за ТАЕН касиер на Митницата жена, известна с прякора си – Ели Скумрията.Тарифите с парите, които събират от отделните митници са следните:
От Столична митница 100 хлд. лева отиват на месец към ръководството на Агенция „Митници“ през Ели Скумрията. Митница „Столична“ прибира парите от Митница „Калотина“ и от всички акцизни складове, които са на територията на община София, а те са най- много от цялата държава. От Митница „Свиленград“, която включва „Кап. Андреево“ на българо – турската граница и „Капитан Петко Войвода“ на българо-гръцката граница постъпленията са 350 хлд. евро на месец.
Всичко, което минаваше през Калотина, преди да извършат акцията от Прокуратурата в Пловдив, в момента минава през новородопската граница „Капитан Петко Войвода“, включително и цигари. Последните цигари, които са минали са от преди три дена. cigari_presidentТе са два вида цигари – едните са „President“ а другите са „Muratti Slims„. Те са разтоварени късно през нощта в циганския квартал на гр. Хасково.
От Митница Русе, където също вилнеят хората на Ваньо Танов, постъпленията са 100 хлд. евро на месец.За всичките тези суми се обяснява на митничарите, че се „събират от политическа партия ГЕРБ, защото имат да правят местни избори“.
Много ми е интересно, дали финансовият министър Горанов, Борисов, и вътрешният министър Бъчварова знаят за цялата тази схема. Заведенията в които се носят парите са:Едното се намира в кв. „Надежда“, другото се намира в кв. Витоша. Заведението в кв. Витоша преди това се посещаваше всеки две седмици от така нареченият Тошко „Пайа“, който беше арестуван за подкуп.
От тук натам се чудя ДАНС дали правят разработка срещу въпросната схема за която има и подадени свидетелски сигнали от митничари от Столична митница срещу ръководството.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *