Ех, Бойче! Ех, неграмотнико!

Ех, Бойче! Ех, неграмотнико!

Бойче днес пак е бил на промоция. Тоя път в Русе и Разград. Неуморният лъжец, демагог и интригант варварски слагал неказани думи в устите на опонентите си. Вилнял в религиозното пространство и ръсил измамните си приказки пред нещастниците, отишли да се радват над селяндурската му простотия.
Играл го е и миротворец с призиви за смекчаване на тона в скандалите с Турция, ръководена от неговия приятел, падишахът Ердоган.
Цяло чудо е, Бойче! Така се нахъсква преди избори, че не е за вярване! Откъде си зарежда батериите? Толкова злоба и простащина, събрани в едно!
Да кажа на пиарите му: Корнелия не е обещавала да прави деца. Обеща да стимулира раждаемостта. Корнелия не е казвала, че банките ще отпускат безлихвени и нисколихвени кредити на младите семейства. Корнелия каза, че държавата ще поеме част от кредитите и лихвите на младите семейства за изграждане и закупуване на първото им жилище.
Ех, Бойче! Ех, неграмотнико! Като не можеш да четеш, плати на някой грамотен, да ти превежда на индиански кой какво е казал и какъв е смисълът на казаното, пък тогава се впускай в яловите си коментари!Любо Кольовски
Колаж: Матей Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *