Е, КАКВО ДА ВИ КАЖА!? БОГ ДА ПРОСТИ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ НА АЛЧНОСТТА…

Е, КАКВО ДА ВИ КАЖА!? БОГ ДА ПРОСТИ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ НА АЛЧНОСТТА…

Е, какво да ви кажа!?
Аз не бях Шарли, а днес не съм и французин. Не станах и руснак около събитията в Беслан. Явно не съм се родил с благото на толерантност в душата си и качеството да съм толкова лицемерен, че да загубя според събитията дори националната си принадлежност. Това не го мога!
Онази площ с големина на носна кърпа, която се самоопредели като Ислямска държава е феномен на века. Разбира се, че прогресивно оглупяващите с викове „алах акбар“ са инструмент в ръцете на силни държави. Оръжие за износ на страх и съответно подчинение. Опасна игра на бялата раса. Повтарям, това което наблюдавате се управлява умело от бели хора, в частност и европейци. Лично на мен този филм ми е скучен.
Не е важен и броят на жертвите в Париж, защото именно от Париж скоро беше издадена заповед за буквално изпържване на 1500 човека, обучаващи се за войници в територията на Ислямска държава. Видно е вече , че не всички са изгорели в небесния огън от самолетите „Мираж“ и няма как да не си отмъстят за погубените техни приятели и сподвижници. Има обаче нещо далеч по-сериозно от това и то е, че Франция е една от държавите, която също търгуваше с петрол от Сирия, продаван от ислямистите. И не е само Франция в тази каша. България, знаете също ги снабдяваше с по-специални неща и, надявам се, се сещате, че ако употребим сила срещу тях те няма да разберат как точно от приятели се превръщаме във врагове!? Грозна картина.
И така! Аз не съм французин, руснак, американец, евреин, саудит или обикновен търгаш. Ще си остана българин. Няма и отказвам да участвам в лицемерни спектакли на алчни самозабравили се хора. Ще направя възможното, което е по силите ми, участниците от българска страна в това предателство на интересите на обединена Европа да бъдат съдени от справедлив съд в България. Ако избягат, ще последва друго решение!
И моля ви да си припомните, че според европейските регистри и до наши дни Христо Ботев е вписан като терорист, а Левски е престъпник с регистрация за въоръжен грабеж на пари. Въпрос на „ценности“!
Бог да прости невинните жертви на алчността…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *