„Жена с мъжки характер и немска дисциплина“: „Възраждане“ обяви кандидата си за кмет на Пазарджик

"Жена с мъжки характер и немска дисциплина": "Възраждане" обяви кандидата си за кмет на Пазарджик

„Жена с мъжки характер и немска дисциплина“: „Възраждане“ обяви кандидата си за кмет на Пазарджик

Народният представител в 48-то Народно събрание от партия „Възраждане“ Десислава Георгиева е кандидатът за кмет на община Пазарджик от политическата формация на предстоящите местни избори. 

Тя бе представена в пресклуба на БТА в Пазарджик. Депутатът Стоян Таслаков определи Георгиева като „жена с мъжки характер и немска дисциплина“.

Тя представи част от приоритетите за бъдещо управление, сред които са подобряване на градския и междуградски транспорт и оптимизиране на съществуващите начини за разделно събиране на отпадъци.

На пресконференцията бе представен и кандидатът за кмет на община Брацигово- Атанас Атанасов. Той посочи като акценти в предизборната си програма подобряване на пътната инфраструктура в родопската община, развитие на туризма и контрол върху работата по европейски проекти.

Амбицията ни е във всички общини, в които имаме самостоятелни кандидатури, да бъдем на балотаж след първия тур на местните избори, каза Стоян Таслаков. Той добави, че парламентарната група на „Възраждане“ ще подкрепя всички законови инициативи на своите представители в местната власт.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *