Задават се местните избори. Отново ще гледаме посредствени и плиткоумни пиески

Задават се местните избори. Отново ще гледаме посредствени и плиткоумни пиески

Навсякъде по света политиците лъжат. В някои страни и крадат. А у нас крадат на едро, на много едро. И много тарикатски се укриват зад гърбовете на разни олигарси, създадени от политическата система.
Дори и за такива, като мен, обръгнали наблюдатели, остава необяснимо търпението на нашето население. Пет петилетки безучастно и равнодушно гледаме какво се върши наоколо и мълчаливо се съгласяваме. Дори и предателствата не ни правят впечатление. Покажете ми поне един „лидер“, който да не се е женил и развеждал по няколко пъти, а мръсните им сватби се маскират с камуфлажа на коалициите и разни задкулисни номера.
Задават се местните избори. Отново ще гледаме посредствени и плиткоумни пиески. И отново ще си изберем кметове и общински съветници от добре познатия ни миманс на големите партии.
Няма съмнение, че изборният кодекс едва ли ще претърпи някакви генерални промени. Мръсниците здраво си утъпкаха пътечката за тия 25 години безобразия. И ако от някъде се появи читав човек, ние с любопитство ще наблюдаваме как неговите хора го разкъсват. Безразличието при наблюдение на канибализъм е половин канибализъм.Любо Кольовски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *