ЗАДНИКЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗНАМЕ!

ЗАДНИКЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗНАМЕ!

Вижте, абсолютно безразлична ми е сексуалната ориентация на Радан Кънев. Дълбок, плитък, тесен или широк, за мен това няма никакво значение. По-важно е, че тоя тип предаде и себе си, и привържениците на една идея. Направи го по един отвратителен начин. Прочее, предателството никога не би могло да изглежда симпатично. Изтъпани пред целия свят и заяви, че бил вляво от центъра. Съеши се с бандюгите от ОПГ ГЕРБ на цената на няколко министерски поста, а преди това се съюзи със съмнителната Кунева. Не обичам хомосексуалистите, но в крайна сметка тяхното съществуване не ми е грижа, докато не излязат на улиците уж да защитават правата на своята различност, които никой не застрашава.
Кънев е позор за идеята и за привържениците й. Той е съсипник, създаден в някаква нефелна лаборатория от друг нефелник, който не посмя за толкова години да изкадрува нещо свястно за свой заместник. Какво повече да кажа? Пердута е каузата с такива носители. Окончателно е пердута каузата. Задникът не може да бъде знаме.
Продажниците, които го последваха, днес са посланици или се надяват на други високи държавни и политически постове. Толкова сте семпли в шаячните си напъни! Не разбирате ли, че мисията ви е да вмиришете идеята? Всъщност, вие отдавна сте забравили каква точно беше тая идея. Сатанинска е вашата мисия. Но я изпълнявате перфектно.
Бъдете проклети!Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *