ЗАДРЪСТВАНИЯ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И ЗАДРЪСТВАНИЯ В ГЛАВИТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ

ЗАДРЪСТВАНИЯ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И ЗАДРЪСТВАНИЯ В ГЛАВИТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ

Задръстването на АМ „Хемус“ по посока София започва от с. Елешница. Дядото на днеиния регионален министър невестата Павловна е воювал по тези места в качеството си на въоръжен разбойник, шумкар, партизанин.
Задръстването в 15. 30 ч. беше грандиозно и колите припълзяваха с по 2-3 метра напред за около пет минути. По посока София се движеха и много тирове, въпреки забраната да се движат точно днес. Може би и някой от дедите на шефа на Пътната милиция се е сражавал с монархофашистите по тия места. Причината за задръстването е, на разклона за гара Яна лентите на магистралата от 3 преминават в една на разстояние по-малко от километър. И това е е така още от миналата есен.
Ето как внуците на някогашните въоръжени разбойници организират деня ни по време на Светлата седмица.
Естествено, това са действия и бездействия на една тъпа и некадърна администрация, която си назначихме за сетен път на 5 октомври 2014 г.
Много тъпа и много некадърна администрация!
Надявам се в колите на софиянците, които се прибират след Рождественската ваканция, да е нямало болни възрастни и деца. Надявам се всички да се приберат по домовете си читави и да се назлобят още повече на некадърниците.Любо Кольовски
Колаж: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *