ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е КАТО СИ КМЕТ ДА СИ И ПРОСТ?

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е КАТО СИ КМЕТ ДА СИ И ПРОСТ?

На вниманието на гражданите на община Поморие и особено на вече навършилите 30 години!
Днес се проведе поредната зашеметяваща от умозаключения кметска оперативка, типично в стила и духа на главния вожд с цъфналите магнолии. С разликата, че в Поморие по разбитите улици могат да им цъфнат само налъмите.
След продължителното мънкане, оправдателните и иносказателни подхвърляния относно неставащия навреме воден цикъл, някакви незаконни включвания към стария водопровод на града /които са работа за ВиК!/ и все от този вид глупотевини, накрая кметът на „БОСТАН“-а „изплю“ що му тежи най на сЪрце. Видите ли, имало едни хора, които били вече „на 30 и кусур“, криели се зад компютрите и се правили на големи разбирачи, ама като чукнел кметът с изтичащ мандат в компютъра, за да проверил какви данъци плащат тия хора към Общината, излизало 00.00 лева. И, забележете, когато започнат да плащат данъци (за раздутия му щат от роднини, приятели и съпартийци – бел.ред.), тогава можело да вземат отношение по общозначими проблеми и изразяват мнение. Май пропуска заведеното дело за дискриминация срещу него.
За сведение на некомпетентните и незнаещите, които заемат ръководни постове НЕ заради изключителните си качества, мениджърски способности и административен капацитет, а ЗАРАДИ ДЪЛГИЯ СИ РАТАЙСКИ СТАЖ „ПРИ ДЕЧО“, според Конституцията на Република България всички граждани имат равни права, независимо тяхното имотно състояние, пол, религия, политически пристрастия и т.н. Никъде в ОСНОВНИЯ ЗАКОН не пише, че за да имаш знания и мнение, и за да ги прилагаш и изразяваш свободно, трябва да притежаваш фирма, движимо и/или недвижимо имущество, като е задължение да генерираш приходи към държавна или общинска институция. Но вероятно на някои хора „дългата ратайска служба“ е объркала съвсем съмнителната им ценностна система и морал, нанасяйки непоправими вреди за и без това оскъдната бавнопротичаща мозъчна дейност, „стимулирана“ от затвърдените и неизкореними вредни навици, сбъркано светоусещане и богат набор от комплекси за малоценност. Съвкупност от компоненти, които лесно обясняват настоящото негативно отношение към заобикалящия свят, манията за величие и огромната омраза към успешните, към знаещите и към можещите, на които НЕ им се е налагало дълги години да упражняват професия „ратай“ /момче за всичко и всички/, за да ги повишат в ранг „главен ратай“.
Но да се върнем към т.нар. „оперативка“, наподобяваща повече селски мегдан, на която „андрешковците“ се изживяват на полубогове-получовеци, за смях на „простосмъртните“… (ВИЖ ТУК)
Никой няма право да критикува властелините, ако не „снася“ за общинската хазна!
Честна баничарска, с ратайски привкус.
Наесен се тръгва с краката, но се гласува с главата. „ГЕРБ & ДПС“ FOREVER TOGETHER! В „БОСТАН“-a. С „Ратая“.ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *