Запечатаха стаята на Бойко Борисов в парламента. Мая Манолова: „Депутати, които не ходят на работа, нямат нужда от допълнителни стаи”

Запечатаха стаята на Бойко Борисов в парламента. Мая Манолова: „Депутати, които не ходят на работа, нямат нужда от допълнителни стаи”

На пресконференция депутати от ГЕРБ алармираха, че днес стаята на парламентарната им група в Народното събрание е запечатана, а патронът на ключалката е сменен, информира Novini.bg. Стаята ще бъде дадена на независимите депутати.
„Може би се опитват да ни сплашат. Става дума за много важни документи. Не знаем в какъв вид ще ги намерим и какво още ще намерим в стаята. Може да ни подхвърлят някакви други документи. Те са царе на партизанската война и на подривната дейност“, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. По думите му управляващите се страхуват от вота на недоверие. Той обаче категоричен, че вотът ще бъде внесен утре.Вотът на недоверие на ГЕРБ, който депутатите на Борисов вероятно ще внесат утре, може да остане за след изборите.,съобщава сайтът BNEWS
Това стана ясно от думите на зам.-шефката на парламента Мая Манолова. Причината е разгорелият се скандал с изтеклото писмо на Иво Прокопиев до журналисти от медиите му с опорни точки как да се отразяват отношенията между правителството и ЕРП-та.С вота на недоверие Борисов изпълнява опорните точки на Прокопиев, каза Мая Манолова по време на извънредно изявление. Според нея вот може да има, но не е нужно да се води в пика на предизборната кампания и то в полза на определени опорни точки.
Според Манолова най-скандалното в опорните точки на Прокопиев е замесването и на политически партии – Реформаторския блок и ГЕРБ. Тя допълни, че в този заговор се замесват и двама еврокомисари – комисарят по енергетиката Йотингер и българката Кристиналина Георгиева.
„Депутати, които не ходят на работа, нямат нужда от допълнителни стаи”. Така коментира Манолова новината, че председателят на парламента в взел една от стаите на ГЕРБ – тази на Борисов.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *