ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! „НЕ НА ДЪЛГОВОТО РОБСТВО“! СБОРЕН ПУНКТ – 28 ФЕВРУАРИ (СЪБОТА) ПРЕД БНБ В 12 ЧАСА

ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! „НЕ НА ДЪЛГОВОТО РОБСТВО“! СБОРЕН ПУНКТ – 28 ФЕВРУАРИ (СЪБОТА) ПРЕД БНБ В 12 ЧАСА

На 28 февруари (събота), от 12:00 до 14:00 часа ще се проведе граждански протест под надслов „НЕ НА ДЪЛГОВОТО РОБСТВО”. Сборният пункт на участниците ще бъде пред БНБ в 12 ч., след което ще премине шествие по маршрут бул. Цар Освободител до площад Народно събрание. Протестът обединява граждани, обявяващи се срещу решението на Народното събрание за нов външен дълг от 16 милиарда лева, срещу политиката на БНБ и срещу валутния борд. Той е съгласуван със Столична община и с органите на реда. Протестът е граждански и на него не могат да бъдат издигани знамена на политически партии.
На 25.02.2015 г. Българският парламент одобри ратификацията на договора с четири международни банки, които да посредничат за тегленето на нов дълг в размер до 16 млрд. лева до 2017 г. С нашия протест изразяваме загрижеността си за случващото се и категоричното си несъгласие като български граждани с този безотговорен акт на Народното събрание!
Искаме България да преустанови практиката на взимане на необосновани външни кредити, заробващи страната ни, и да си възвърне паричния суверенитет.
ОЧАКВАМЕ ВИ НА ПРОТЕСТА!
НЕКА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА НЕ ДОПУСНЕМ НАВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА!Павел Вълчев
Колажи с Борисов: Иво Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *