Започва специална детска седмица в „Стани богат“

Започва специална детска седмица в "Стани богат" - 1

Започва специална детска седмица в „Стани богат“

Изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в тандем със своите майка, татко, дядо или пък вуйчо, ще стъпят в „Стани богат“ в пълния си блясък, искреност, самочувствие и чар, за един невероятно позитивен, усмихнат и супер свеж старт на новия сезон на любимата игра.

В специалната детска седмица, която започва на 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV, малките и тийн главни герои ще представят своите изключителни знания, увереност, смелост, хитрост, амбиция, хъс и мечти пред зрителите на bTV, своите близки и водещия Михаил Билов, който цяла седмица искрено ще се изумява и забавлява с тях.

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на богатството до възрастните си роднини са различни ученици от Националната гимназия за древни езици и култури, от Националната природо-математическа гимназия, Испанската гимназия и други училища. Началото ще даде амбициозен осмокласник, който има и чудесна кауза, а най-младият от участниците, само на 9 години, е най-младият член на Менса България.

За някои от героите в детската седмица водещото в играта ще е знанието, за други – късметът, за трети ще настъпи моментът „госпожата по физика да си подобри мнението за тях“. Смела игра със замах или пък с добре обмислени ходове, отказ да послушаш майка си и опит заедно да си спомните какво сте преговаряли последно – специалната детска седмица в „стани богат“ ще донесе на зрителите всичко това – с усмивка и страхотно настроение още в понеделник от 18 ч.

Съвсем скоро от екипа на „Стани богат“ обещаха да обявят голяма изненада.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *