Започна записването на участници в турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017

Започна записването на участници в турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2017

Младите футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Истанбул Башакшехир”
Стартира подготовката на турнира по футбол на малки вратички за купата на БМФ Порт Бургас’2017. Второто издание на надпреварата ще се проведе на 11 ноември, събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. И тази година 12 отбора от младежи на възраст от 16 до 18 години ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Истанбул Башакшехир”, който ще се играе на 23 ноември в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.
Участието в турнира е абсолютно безплатно. Организаторите не поставят много ограничения. Единственото условие е младежите, които задължително трябва да се вместват в поставените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.
Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се състои на 10 ноември от 19:30 ч. в кафето на „Каменица Арена”. Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80; 0884998668; 0888933337.
Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи,медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и подаръци за всеки участник в надпреварата.
Турнирът за купата на БМФ Порт Бургас се провежда за втори път, но вече придоби характер на голямо общоградско събитие. Изключително успешното му първо издание през 2016 г. се превърна в красив спортен празник и постигна основната си цел – да помогне за утвърждаването на спортни навици сред младите и да докаже, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.
„БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира футболния турнир, за да даде поредна възможност на младите хора да практикуват любимия си спорт при състезателни начала. Инициативата е част от социалната програма на дружеството. „БМФ Порт Бургас” ЕАД е концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града. Вниманието е насочено предимно към младите, чието развитие дружеството се стреми да стимулира чрез различни инициативи.
Организаторите канят всички любители на футбола да подкрепят отборите от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 11 ноември 2017 г. от 10 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *