ЗАРАДИ БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА ПОТОПИХА ВАРНЕНСКИТЕ СЕЛА! НЕКАДЪРНИКЪТ ШЕФ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ПРЕДСТОИ ДА ЗАЛЕЕ И ВАРНА!

ЗАРАДИ БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА ПОТОПИХА ВАРНЕНСКИТЕ СЕЛА! НЕКАДЪРНИКЪТ ШЕФ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ПРЕДСТОИ ДА ЗАЛЕЕ И ВАРНА!

Отвратителна цензура и пропаганда върви по всички медии, контролирани от Борисов и Пеевски, за поредното бедствие, тоя път с прелелия язовир Цонево. Хората бяха залети НЕ ЗАРАДИ ДЪЖДА, А ЗАРАДИ ВЪПИЮЩАТА, БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА НА ШЕФА НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ – ЛИЦЕТО ТРАЯН ГЕОРГИЕВ.
МЕРЗАВСКИ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР И ГЕЛОСАН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР СЕ МОТАЯТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ИЗ ВАРНА, ЗА ДА ПРАВЯТ ПИАР И ПРОПАГАНДА, КАТО ПРЕСТЪПНО НЕ КАЗВАТ ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА НАВОДНЯВАНЕТО НА СЕЛАТА И КЪЩИТЕ, И ИМОТИТЕ НА ХОРАТА ВЪВ ВАРНЕНСКО.
Язовир „Цонево“ прелял.
Ай да му се не види! Като че ли за първи път вали дъжд!
ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКО ПО-РАЗЛИЧНА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ, А НЕ ДА ПОДГЪЗУВА НА ПЪТУВАЩИТЕ „ГЕЛОСАНИ“ ЦИРКАДЖИИ ОТ МВР, КОИТО СЕ ПЪЧАТ, ЧЕ СПАСЯВАТ И ИЗОБЩО ПРАВЯТ НЕЩО.
Бившият шеф на „Напоителни системи“ – Варна Цонко Цонев е сменен в през декември месец миналата година, разбира се, защото е от БСП, а новите „тюрлюгювеч“ „рефоматори“ и „гербаджии“ трябва да си набутат свой човек.
И набутват възможно най-некадърния – лицето Траян Георгиев, който преди това е назначен пък като заместник областен управител на Варна от служебното правителство. И понеже е върло некадърен и изобщо не знае къде се намира, му намират „мястото“, като го набутват за шеф на „Напоителни системи“ – Варна.
И там Траян Георгиев НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. Георгиев е протеже хем на гербаджии и кръга на тъста на Иван Портних – Красимир Маринов, хем на другите „корифеи“ на „управленската мисъл“ – „реформаторите“.
И понеже хабер няма от това, за което е назначен, ДОПУСНА ОНОВА, КОЕТО ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ С ПРЕЛИВАНЕТО НА ЯЗОВИР ЦОНЕВО И БЕДСТВИЕТО, СПОЛЕТЯЛО ОКОЛНИТЕ ВАРНЕНСКИ СЕЛА.Практиката показва, че язовирът е трябвало регулярно да се изпуска превантивно, за да се избегне онова, което се случи.
Бившият шеф на „Напоителни системи“ – Варна Цонко Цонев дори, само и само да предотврати онова, което се случи вчера, през времето на управлението си е изпускал язовира, когато трябва и се налага, ВЪПРЕКИ бюрократщината от разрешения, които е трябвало да има от висините на управлението на държавата. Получавал ги е, разбира се, постфактум, но е успявал да предотврати бедствието.Лицето Траян Георгиев хабер няма от това, за което е назначен като шеф и поради тази простичка причина се стигна до ПОТАПЯНЕТО на варненските села, а ако го оставят на този пост, нищо чудно, утре да ПОТОПИ ЦЯЛА ВАРНА.
Пред сайта „Топновини Варна“ 83-годишният дядо Иван, който буквално преди ден е изписан от болницата след тежка операция, е един от евакуираните от ниската част на Величково. Пенсионираният шофьор, който навремето е карал цимент за строежа на язовир „Цонево”, е категоричен, че основната причина за създалата се ситуация е ненавременното му изпускане. „Само преди месец водата пак стигаше до преливника, но никой не взе мерки да го изпусне”, твърди дядо Иван. По думите му язовирът е разпределен между арендатори и никой няма интерес от освобождаването на воден обем, тъй като това ще доведе и до изпускане на рибни запаси от язовира в река Камчия.ВМЕСТО ДА ШЕТАТ ИЗ ВАРНА КАТО ИЗОГЛАВЕНИ, „ГЕЛОСАНИТЕ“ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ДА ДОКЛАДВАТ, И РАЗСЛЕДВАТ ИСТИНАТА, НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ, ЗАЩОТО ОЩЕ МЪНИЧКО ТРЯБВА НА ВАРНЕНЦИ ДА ГИ ПОГНАТ СЪС СОПИТЕ.
БЕЗОБРАЗНИЦИ!
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *