ЗАРАДИ БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА ПОТОПИХА ВАРНЕНСКИТЕ СЕЛА! НЕКАДЪРНИКЪТ ШЕФ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ПРЕДСТОИ ДА ЗАЛЕЕ И ВАРНА!

ЗАРАДИ БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА ПОТОПИХА ВАРНЕНСКИТЕ СЕЛА! НЕКАДЪРНИКЪТ ШЕФ НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ПРЕДСТОИ ДА ЗАЛЕЕ И ВАРНА!

Отвратителна цензура и пропаганда върви по всички медии, контролирани от Борисов и Пеевски, за поредното бедствие, тоя път с прелелия язовир Цонево. Хората бяха залети НЕ ЗАРАДИ ДЪЖДА, А ЗАРАДИ ВЪПИЮЩАТА, БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА НА ШЕФА НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ – ЛИЦЕТО ТРАЯН ГЕОРГИЕВ.
МЕРЗАВСКИ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР И ГЕЛОСАН ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР СЕ МОТАЯТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ИЗ ВАРНА, ЗА ДА ПРАВЯТ ПИАР И ПРОПАГАНДА, КАТО ПРЕСТЪПНО НЕ КАЗВАТ ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА НАВОДНЯВАНЕТО НА СЕЛАТА И КЪЩИТЕ, И ИМОТИТЕ НА ХОРАТА ВЪВ ВАРНЕНСКО.
Язовир „Цонево“ прелял.
Ай да му се не види! Като че ли за първи път вали дъжд!
ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКО ПО-РАЗЛИЧНА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ, А НЕ ДА ПОДГЪЗУВА НА ПЪТУВАЩИТЕ „ГЕЛОСАНИ“ ЦИРКАДЖИИ ОТ МВР, КОИТО СЕ ПЪЧАТ, ЧЕ СПАСЯВАТ И ИЗОБЩО ПРАВЯТ НЕЩО.
Бившият шеф на „Напоителни системи“ – Варна Цонко Цонев е сменен в през декември месец миналата година, разбира се, защото е от БСП, а новите „тюрлюгювеч“ „рефоматори“ и „гербаджии“ трябва да си набутат свой човек.
И набутват възможно най-некадърния – лицето Траян Георгиев, който преди това е назначен пък като заместник областен управител на Варна от служебното правителство. И понеже е върло некадърен и изобщо не знае къде се намира, му намират „мястото“, като го набутват за шеф на „Напоителни системи“ – Варна.
И там Траян Георгиев НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. Георгиев е протеже хем на гербаджии и кръга на тъста на Иван Портних – Красимир Маринов, хем на другите „корифеи“ на „управленската мисъл“ – „реформаторите“.
И понеже хабер няма от това, за което е назначен, ДОПУСНА ОНОВА, КОЕТО ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ С ПРЕЛИВАНЕТО НА ЯЗОВИР ЦОНЕВО И БЕДСТВИЕТО, СПОЛЕТЯЛО ОКОЛНИТЕ ВАРНЕНСКИ СЕЛА.Практиката показва, че язовирът е трябвало регулярно да се изпуска превантивно, за да се избегне онова, което се случи.
Бившият шеф на „Напоителни системи“ – Варна Цонко Цонев дори, само и само да предотврати онова, което се случи вчера, през времето на управлението си е изпускал язовира, когато трябва и се налага, ВЪПРЕКИ бюрократщината от разрешения, които е трябвало да има от висините на управлението на държавата. Получавал ги е, разбира се, постфактум, но е успявал да предотврати бедствието.Лицето Траян Георгиев хабер няма от това, за което е назначен като шеф и поради тази простичка причина се стигна до ПОТАПЯНЕТО на варненските села, а ако го оставят на този пост, нищо чудно, утре да ПОТОПИ ЦЯЛА ВАРНА.
Пред сайта „Топновини Варна“ 83-годишният дядо Иван, който буквално преди ден е изписан от болницата след тежка операция, е един от евакуираните от ниската част на Величково. Пенсионираният шофьор, който навремето е карал цимент за строежа на язовир „Цонево”, е категоричен, че основната причина за създалата се ситуация е ненавременното му изпускане. „Само преди месец водата пак стигаше до преливника, но никой не взе мерки да го изпусне”, твърди дядо Иван. По думите му язовирът е разпределен между арендатори и никой няма интерес от освобождаването на воден обем, тъй като това ще доведе и до изпускане на рибни запаси от язовира в река Камчия.ВМЕСТО ДА ШЕТАТ ИЗ ВАРНА КАТО ИЗОГЛАВЕНИ, „ГЕЛОСАНИТЕ“ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ДА ДОКЛАДВАТ, И РАЗСЛЕДВАТ ИСТИНАТА, НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ, ЗАЩОТО ОЩЕ МЪНИЧКО ТРЯБВА НА ВАРНЕНЦИ ДА ГИ ПОГНАТ СЪС СОПИТЕ.
БЕЗОБРАЗНИЦИ!
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.