Защо Борисов бяга от темата „Пеевски“?

Защо Борисов бяга от темата „Пеевски“?

Николай Хаджигенов: Пеевски олицетворява модела „КОЙ?“. Защо Борисов бяга от темата „Пеевски“?
Адвокат Николай Хаджигенов, когото Любица Кулезич, с ударение на „у“-то, определи като „размирен“, отново подкара Делян Пеевски, главния прокурор и „безобидния“ министър на вътрешните работи. „Пеевски е олицетворение на модела „КОЙ?“. Кой щеше да бъде Пеевски, ако зад него не беше политическата сила, която…“? Айдеееее, пак с Пеевски напред. Наше смирение му е „сърбало попарата“ на ТОЗИ, но като гледаме как се нароиха „активните борци срещу Пеевски“, взе да ни писва от изтърканата грамофонна плоча.
„Главният прокурор не става, министърът на вътрешните работи не става.“, продължи да ниже Н.Х., докато се взираше в „свободата на върха на копието.“ „Ние свалихме безумното, тъпото, правителство на Орешарски. Ние свалихме първото правителство на ГЕРБ с шутове. Ние сме алтернативата, никой друг.“, редна „революционно“ Хаджигенов. „Бойко Борисов бяга, когато се спомене името на Делян Пеевски…“, избухна адвокат Хаджигенов.
Не само от темата „Пеевски“ бяга Борисов. Не му се говори за Ахмед Доган. Не му се приказва за Цветан Василев. Не му се отговаря за Сотир Цацаров. Защо? Борисов е наясно, че и четиримата са в час за силите и процесите, задвижили Схемата за свалянето на Бойко Борисов през зимата на 2013 г. и примирили се, че руснаците загубиха битката за София с американците заради събитията в Украйна. След хурката, която яде Путин в Киев, Доган изведнъж реши да се прави пак на „евроатлантик“ и заръча на Местан да пие кафе с Борисов.
Апропо. И Пеевски бяга от темата „Борисов“. Защо Хаджигенов не обръща внимание на този факт? Пеевски се провали като „реваншист“. Вече не крещи от трибуната на парламента, а реди пинизи с такъв като Сашо Диков в кулоарите. Защо? Изритването на Цветан Василев беше цената на поредното сдушаване на Бойко Борисов с Ахмед Доган – както и комфорта за Цветан Цветанов, защото така искали янките. Сделката беше заформена скорострелно И заради изчерпването на досегашния икономически модел на корпорацията „ДПС“, който е потресаващо паразитен и неефективен като „чист бизнес“.
Нихолай Хаджигенов греши съдбовно в пожелателния си „анализ“ – правителството „Борисов 2″ няма да бъде свалено толкова лесно. Само на ентусиаст като адвокат Хаджигенов може да му се струва, че Борисов 2″ има още два петъка служба. Нито основните „външни фактори“, нито ключовите корпоративно-политически фактори, нито народът, за съжаление, не са реднати в линия срещу този ШЛЯКАН КАБИНЕТ, резултат от задкулисна договорка между Борисов и Доган, реализирана чрез Местан и Пеевски. Синдикатите не ги бройте, те са вечните „клиенти“ на властта.
Бойко Борисов сам може да се свали, ако се олее с ДПС. Нечестивото гушкане с такива като Доган, Пеевски и Местан има потенциал да провокира „морално аранжирани“ протести, подкрепени от съдбоносната липса за икономическа перспектива на повечето българи. Проблемът е, че Б.Б. чудничко устройва и обслужва в момента задкулисните играчи. Ако изобщо има рискови фактори за Б. в следващите няколко месеци, те се таят в потенциала на руските „оператори на терен“. ТЕ разполагат с ресурс да заформят „асиметрична атака“. Ако стартират подобна операция, аферата „Сертов“ ще му се види сапунка на Б.www.bgsniper.comКолаж: Иво Ангелов, „СИЛА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *