Защо БСП „духа супата“ днес?

Защо БСП „духа супата“ днес?

А заявката на БСП за по-добри резултати от ГЕРБ на тези избори беше голяма
Цяла година БСП-то бе изпаднало в летаргия. Медийното представяне на дейността на правителството – пълен фарс и провал!
ОТ БСП си повярваха, че хората много ги харесват. Най-силно в това вярваше Станишев, но резултатите от изборите и невъзможността им да затвърдят и мобилизират електората си показаха реалната народна любов към нагаждаческата им политика спрямо ГЕРБ.
БСП и Сергей Станишев не разбраха, че миналата година хората им гласуваха доверие заради ангажимента, който поеха в парламентарната предизборната кампания – разследване управлението „Борисов-Цветанов“. Това така и не се случи.
Цяла година членовете, общинските съветници, местните структури, областните структури и депутатите на БСП (в по-голямата си част) се надяваха някой друг да им свърши работата. Разчитаха хората отново да гласуват за тях, защото повече се страхуват от това – ГЕРБ да не се върнат отново на власт. Резултатите вчера показаха обратното!
БСП са мързеливи и боязливи, работеха перфектно с кметовете на ГЕРБ, чрез които политиката и управлението на ГЕРБ на местно ниво продължи. Жителите на общините с герберски кметове по нищо не разбраха, че ГЕРБ не са на власт.
…И ако продължават в същия темп на „работа“ спрямо управлението на ГЕРБ и кметовете от ГЕРБ, при евентуални предсрочни избори ще бъдат изпреварени от „България без цензура“ и вероятно ще заемат трайно опозиционната скамейка.Първанов – проваленият политик, който така загря супата на БСП, че дълго време ще я духат
Едва ли Георги Първанов се е надявал на внушителен резултат на тези избори. По-скоро отцепването му от БСП може да се тълкува като неистово желание да провали Сергей Станишев и да го принуди да освободи председателското място, в което експрезидентът фанфарно да настани задните си части. С отцепените гласове от БСП, АБВ се надяваше БСП да загуби изборите. И това се случи. Но втората част от политиката на АБВ и Георги Първанов претърпя провал. Станишев няма да освободи председателското място.От тук нататъкБСП да започва да работи! И да си свери часовника! Като за начало да смени шефа на МВР!
Имат достатъчно данни и сигнали за извършени престъпления при управлението на ГЕРБ както на национално, така и на местно ниво. Кметовете на ГЕРБ да бъдат разследвани! Бойко! Цецо! Папките стоят непокътнати! Или страхът от ГЕРБ е по-голям, отколкото страха да напуснат МС?!Стоян Тончев
zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *