Защо младите и красиви жени си падат по по-възрастни мъже?

Защо младите и красиви жени си падат по по-възрастни мъже? - 1

Защо младите и красиви жени си падат по по-възрастни мъже?

Сексологът Трейси Кокс обясни привличането на красивите жени към партньори много по-възрастни от тях, използвайки кат пример забежките на Леонардо ди Каприо с млади модели, предава Daily Mail, цитиран от jenata.blitz.bg.

Според Кокс красивите и амбициозни жени имат много причини да се срещат с по-възрастни мъже. Например, тя описва 48-годишния Ди Каприо като богат, привлекателен и харизматичен мъж, който също има голямо влияние в развлекателната индустрия. Специалистът обаче обърна внимание на факта, че всички романси на носителя на Оскар се развиват и завършват по един сценарий – разходки с яхта, посещения на клубове и почивка.

В същото време Кокс подчерта, че не само прохождащи модели са привлечени от Ди Каприо, но и успешни момичета с утвърдена кариера и световна слава. Според нея влечението им към съзнателно провалена връзка се обяснява с желанието да превъзпитат запален ерген.

„Някои жени имат силен грижовен инстинкт и вярват, че могат да извадят най-доброто от другите – дори и от хора като Лео със съмнителна история на запознанства“, обясни мнението си сексологът.

Освен това специалистът смята, че много жени възприемат връзките с такива мъже като своеобразно предизвикателство. Те се надяват, че именно те ще могат да променят характера на човек и да докажат на света своята уникалност.

Твърди се, че новата избраница на Лео ди Каприо е 28-годишната манекенка Джиджи Хадид, с която е засичан няколко пъти на публични места.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *