ЗАЩО МЪЛЧИТЕ, ЖУРНАЛИСТИ! ДОКОГА ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ ПРЕД „НЕДЯЛКОВЦИ“ И ФЕКАЛНАТА ИМ „ЖУРНАЛИСТИКА“!

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ, ЖУРНАЛИСТИ! ДОКОГА ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ ПРЕД „НЕДЯЛКОВЦИ“ И ФЕКАЛНАТА ИМ „ЖУРНАЛИСТИКА“!

„Видна“ пиарка, понастоящем воленсидеровистка и дописничка в Пеевския „Уикенд“ – Нора Стоичкова злорадичко „шернала“ във Фейсбук „публикация“ на жълтата агенция Пик, която се праска, че няма нищо общо с Делян Пеевски. ОТВРАТИТЕЛНА ДОПИСКА. Която прави „фундаментални“ „разкрития“ как главният редактор на в. „Капитал“ бил „Кака Алекса“ и имало „гей скандал“ понеже бил „в афера“ с журналист от „Медиапул“.
Голяма забава за „коментаторката“ на пеевската газета Нора Стоичкова. Та, написала дописничката Стоичкова следното:„Майко мила, майчице! И който е от страната на булката да пусне блага ракия, да попием тука, че да се освестим от тез новини…Преди 25 години колегията рязко се фенимизира, и това се зловидеше на старите корифеи. Сега се и изпедерасти, за Бога!…
А ако питате защо чак сега лъснаха тия „тайни“, ето ви един рилейтед линк, за пояснение:„Гей скандал тресе медията на скандалния бос Иво Прокопиев! Кака Алекса от „Капитал“ в афера с журналист от „Медиапул“!“, отбелязвайки гнусната простотия на Недалконедялковската агенция.
Явор Дачков единствен коментира подобаващо фекалието, струящо от „недялконедялковската“ медия, така: „Тази простотия е възмутителна. Изненадвам се, че я шерваш. Трябва да има колегиална реакция срещу този тип дописки и медии. Думата медии в случая е неподходяща за пеевските издания“.
Впрочем, гнусната публикация върви в комплект в „ТКЗС“-то „Пик плюс Блиц“. Това е мръснишкото „лице“ на „водещата“ българска „журналистика“, което през ден тръби как били най-четените, най-авторитетните и прочие болестнотворни комплекси…ЗАЩО МЪЛЧИТЕ, ЖУРНАЛИСТИ!
Докога ще се гърчите и ще треперите от „недялковци“, които превърнаха „журналистиката“ в клоака? От какво ви е страх? От Пеевски ли, дето „недялко“ няма нищо общо с него, точно толкова, колкото нямаше нищо общо и с Алексей Петров?! Защо много от вас ми продъниха пощите и телефона да ми обясняват колко сте отвратени от „недялковщината“ и как ах, ох, ех, ме подкрепяте в съдебните ми битки с тази олайнявена „журналистика“, но никой от вас не излезе с името си да и се противопостави?! Защо позволихте да си плюете на лицата, имената и сърцата, и да оставите на „пеевската кочина“ да се гаври с посветеността на професията и да превърне „свободата на словото“ в поръчков бълвоч?! Защо не надигнете глас срещу простащината, простотията, бездарието, което Пеевски и майка му, използват като мръсен пишкир, за да си разчистват сметките?!Защо не посмяхте да речете и една дума срещу Бойко Методиев Борисов и Сотир Цацаров, които НЕ САМО ТОЛЕРИРАТ, НО И ИЗПОЛЗВАТ ТАЗИ ПОМИЯ, ЛЕГИТИМИРАЙКИ Я КАТО „ЖУРНАЛИСТИКА“?!
От какво ви е страх? Че „недялковци“ ще извадят огромните си кинти и ще ви съдят? Е? И? И да ви осъдят – а това е близко до ума, като се има предвид пред кого коленичи правосъдната ни система – какво от това? Няма по-голяма чест от това В ТАЗИ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА да бъдеш осъден от лица като „недялковци“!
Прав е Явор Дачков, че трябва да има колегиална реакция срещу подобен тип „дописки“. Стиска ли ви да го направите? Или ще се възмущавате тихичко и ще псувате омерзени по ъглите и никой няма да нарече истината такава, каквато е – в България журналистика вече няма, има ЛАЙНА, ЛАЙНА, ЛАЙНА, ПРОИЗВЕЖДАНИ ЕЖЕМИНУТНО ОТ МОНОПОЛА НА ПЕЕВСКИ!
Същите тези ЛАЙНА, ЛАЙНА, ЛАЙНА, вместо да разследват журналистически мафията на управлението на държавата, в изпълнението на поръчките, които изпълняват, ровят в семействата и чаршафите на всеки, който е набелязан от чорбаджиите им за мишена. Нататък? Не се съмнявайте, че ще падат и трупове. ЗАЩОТО НЯМА В БЪЛГАРИЯ ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯ.
Най-лесното е сега някой да попита авторите на тази безобразна „дописка“ – като толкова е голям „гей скандала“ при Прокопиев, колко още по-голям би бил скандала, ако се извади прякора на „крачун“ писача на „недялковци“?
Най-трудното обаче е, журналисти, ако въобще са останали такива, да ЗАСТАНЕТЕ КАТО ЮМРУК СРЕЩУ ТИЯ БЕЗОБРАЗНИ ТИПОВЕ, ПРЕВЪРНАЛИ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА В ПРОСТИТУТКА!Веселина ТомоваAfera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *