Защо правителството крие, че от една година „Булмаркет ДМ“ е без валиден лиценз за жп транспортиране и лъже брутално обществото!?

Защо правителството крие, че от една година „Булмаркет ДМ“ е без валиден лиценз за жп транспортиране и лъже брутално обществото!?

„Компанията „Булмаркет“, чиято собственост са взривилите се вагони в с. Хитрен, е била прелицензирана през пет години и няма информация да не е отговаряла на условията за издаване на разрешение от железопътната администрация. Това заяви транспортният министър Ивайло Московски по повод информацията за офшорната собственост на превозвача, цитиран от bTV.“ Копирано от standartnews.comЗащо правителството крие, че от една година „Булмаркет ДМ“ е без валиден лиценз за жп транспортиране и лъже брутално обществото!? Какво крие Железопътна администрация по заповед на Цацаров?
Защо Главният прокурор лично е забранил да се говори каквото и да било, свързано с трагедията край Хитрино!? #КОЙ всъщност носи отговорността за смъртоносния влак? Защо всички „медии“ като послушни папагали повтарят опорната манипулативна дезинформация, не смеят да задават въпроси и не смеят да проверяват елементарните лъжи на управляващите и задкулисните мафиотски кръгове!?
Единствено Биволъ разкрива неподправената истина около тази национална трагедия и истинските виновници за разрушението, опожарените съдби и смърт. Четете скоро повече подробности в сайта!Биволъ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *