ЗАЩО ШЕФКАТА НА ВРС НЕ БЪРЗА С УСЪРДНО ПРЕС-СЪОБЩЕНИЕ С КАКВИ МОТИВИ Е ПОДПИСАЛА РОВЕНЕТО В „ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ“ НА САЙТА „АФЕРА“?!

ЗАЩО ШЕФКАТА НА ВРС НЕ БЪРЗА С УСЪРДНО ПРЕС-СЪОБЩЕНИЕ С КАКВИ МОТИВИ Е ПОДПИСАЛА РОВЕНЕТО В „ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ“ НА САЙТА „АФЕРА“?!

От началото на месец октомври 2014 година чакаме Варненският районен съд да е така любезен да разпространи прес – съобщение, касаещо сайта АФЕРА и журналистката Веселина Томова, за да оповести МОТИВИТЕ, с които шефката на Варненския районен съд Ерна Жак Якова – Павлова е подписала безумното искане на ченгетата да ровят в „трафичните данни“ на сайта АФЕРА. /„БОМБА! ИСТИНАТА ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“! ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА“ ПРЕД РЕАЛИЗАЦИЯ! КОЙ ИСКА ДА ЗАМЕТЕ СКАНДАЛА С ИЗМИСЛЕНИ „ПРОТЕСТЪРИ“ „ЧЕРВЕИ“!
Като се има предвид безпрецедентното неистово бързане, иначе да се оповестява с прес-съобщение кога, защо и как ще се състои ГРАЖДАНСКО дело във ВРС срещу „АФЕРА“, с цитиране на „искова молба“ на ищец, който пък по-късно стана съветник на Бойко Методиев Борисов, за разлика от премълчаването на далеч по-интересни НАКАЗАТЕЛНИ ДРУГИ ДЕЛА, смирено приемаме ОЧЕВАДНОТО ВТОРАЧВАНЕ на ВРС в сайта АФЕРА.
Което пък ни кара да продължаваме да очакваме шефката на ВРС, със същата бързина и акуратност, да разпрати прес-инфо, с което да оповести МОТИВИТЕ СИ, с които подписва ровенето в „трафичните данни“ НЕ САМО на „АФЕРА“.
Предвид разработката, която върви посредством прокуратурата, за „Вътрешна сигурност“, добре е „нейна чест“ да каже защо по-жизнено важно се е оказало вместо да бъдат ровени „трафичните данни“ на описаните от АФЕРА служители на управленската власт, както и на МВР, свързани с корупция, да се търси с кого и как са имали контакти журналистите от АФЕРА.
Засега се въздържаме да попитаме и онези високопоставени служители на съда, които пък разписват СРС-тата, защото от печален дългогодишен опит знаем, че там положението е страшно. И именно поради тази причина разработки за това няма да има.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *