ЗА ЕНТУСИАЗИРАНИТЕ!!! КРАТКА ФОРМА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ПАНЕЛНОТО СЪЗНАНИЕ!!! ЕХО-О-О… БЕЗПЛАТНИЧКО, А???

ЗА ЕНТУСИАЗИРАНИТЕ!!! КРАТКА ФОРМА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ПАНЕЛНОТО СЪЗНАНИЕ!!! ЕХО-О-О… БЕЗПЛАТНИЧКО, А???

Георги Дренчев:
…начи, като засанирват, да знаете, че ще заваряват връзките на панелите, което означава, че ще ви извадят паркета, ще ви строшат гранитогреса, и на доста места ще пада мазилка от таваните, докато се оголи метала, който ще се заварява, възстановяването ще е за ваша сметка, само отбелязвам.Александър Колев:
ЗА ЕНТУСИАЗИРАНИТЕ!!! КРАТКА ФОРМА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ПАНЕЛНОТО СЪЗНАНИЕ!!!
„Ами тогава внимавайте за кого ще гласувате“, отговори Лиляна Павлова.
Собствениците обаче със сигурност сами ще трябва да поемат разходите по укрепване на конструкцията, ако е предписано от експерта. Не го ли направят, не само ще отпаднат от списъка на одобрените за саниране сгради, но ще трябва и да възстановят парите за техническо обследване!!!
„Ако се установи проблем с връзката между панелите и се наложи тя да се укрепва, вътрешните ремонти ще са си за сметка на собствениците!!!“, обясни Павлова!!!
ЕХО-О-О… БЕЗПЛАТНИЧКО, А???
„АМИ ТОГАВА ВНИМАВАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ САНИРАТЕ!!!“ – предупреждава А.К. – несаниран панелист.
Министри и кметове вървят със стиропор и щрангове под ръка и призовават за включване в „най-справедливата“ кампания, която демократичното човечество е измисляло! А Бойко ще получи Нобелова награда за строителство, Лиляна Павлова – строител на годината, кметовете – пропуск за паркинга на политическата централа, фирмите – екскурзия в чужбина и промоция безплатен сейф, тип урна, а панелните собственици – бюлетина за гласуване и ИЗОЛАЦИЯ… В истинския смисъл на думата!
ZADKULISITE.COM
Колаж: Георги Динев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *