ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР

ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР

Колко струва Орхан? Това е въпросът Ценообразуването в политиката не винаги зависи от търсенето и предлагането. А сделките обикновено са придружени от показване на мускули и заканителни погледи и реплики. Орхан се оказа невъможният компромис. Борисов отсече, че няма да остъпи. Спасов и Каракачанов са упорити в присъдружието си. Казват, че Каракачанов бил склонен да отстъпи, но знае, че това ще му струва главата и на следващите избори ще остане извън парламента.
Сега ни остава само търпеливо да изчакаме изтичането на ултимативния срок, който присъдружниците поставиха на Борисов, въпреки че би било редно водачите на ПФ да реагират незабавно. Говори се, че в четвъртък може така да се развият събитията, че в петък да осъмнем с кабинет в оставка. Какво следва нататък, знаете – мъчителни и деструктивни политически движения и безполезни подвиквания. Някой ще завърти руля на платените протестъри на 180 градуса. Не е изключено на жълтите павета да се пролее малко кръв. Общо взего, събития, които няма да ни донесат нищо добро през 2015 г.
Не бива да се забравя, че тая идиотска сага започна, когато Борисов взе премиерската власт за първи път. Няма да е лошо коментаторите, които имат претенцията да са обективни, да се завърнат за малко в ония времена и да проследят хрониката на събитията до днес.
Месеци преди изборите казах в Бгнес и на други места, че по Коледа Борисов ще бъде прогонен с камъни, а той изпревари научните ми прогнози и май ще падне тихо и кротко.
Президентоподобието наистина ще остане в историята с цели три служебни кабинета, сглобени под зоркото око на Борисов и шайката бандити-олигарси, които материализират волята си посредство една мутра.
България наистина е уникална територия с невоторимо и неподражаемо население. Аборигените са мазохисти. Обичат мутрите и лъжците. Плевнелиев на 10 ноември 1989 г. е лепил тапети на Марс.
Това е.
Симеонов и Каракачанов също са в оргазъм.Любо КОЛЬОВСКИКолаж: Иво Ангелов, Свободен човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *