За Радан да се разкрие истината за КТБ означава да загуби властта моментално – та точно той ли ще е този, който ще изобличи ДПС и ГЕРБ в сговор за заграбване на пари, имущество и власт?

За Радан да се разкрие истината за КТБ означава да загуби властта моментално – та точно той ли ще е този, който ще изобличи ДПС и ГЕРБ в сговор за заграбване на пари, имущество и власт?

Радан Кънев коментира, че няма за какво да се сърди на ГЕРБ и обясни:“Имаше по принцип разговор между всички парламентарни групи комисията да бъде председателствана от РБ с принципния мотив, че ние сме били най-остри по темата и с най-много информация, разкрита публично от нас. Вярвам, че колегата Атанасова (Десислава Атанасова от ГЕРБ) е подходящ човек, така че ще работим, нищо необичайно“.
Малък коментар:
Радан Кънев не само не се сърди в случая – той е щастлив. Защо ли?Първо: Защото Радан е некомпетентен за подобна задача и за него това ще е публична излагация поради несправяне;Второ – Радан не иска и не е способен да носи отговорност, да заема категорична позиция, да влиза в принципни битки с изключение на пледоариите, които глаголи медийно под формата на фойерверк с три минутно значение;Трето – Радан предпочита във всяка ситуация и казус да е на две противоположни, взаимноизключващи се или поне обтекаеми позиции, за да може в бъдеще да се изхлузи като мокра връв от всякакви евентуални упреци – за справка си спомнете само гласуването му за 16-те млрд.лв. заем, там той успя да гласува и ЗА и ПРОТИВ;Четвърто – за Радан да се разкрие истината за КТБ означава да загуби властта моментално – та точно той ли ще е този, който ще изобличи ДПС и ГЕРБ в сговор за заграбване на пари, имущество и власт? Не, не и пак не – това за РБ и Радан означава небитие.Пето – Радан дори не се е явил да гласува за себе си макар, че би могъл да отстрани Атанасова от тази позиция само с един единствен факт за конфликт на интереси свързани с нейния съпруг и ремонтите, които прави за община Враца – спрени са му плащанията поради сметки и невалидни банкови гаранции точно в същата тази КТБ. Би могъл, но очевидно не иска.
Та да си дойдем на думата – Радан Кънев е фен на празните приказки и медийните димки. Дойде ли момент за работа и поемане на ангажимент и отговорност той бяга като заек. Така направи и по отношение на съдебната реформа – избяга от правната комисия в НС и вместо да се включи в помощ на собствения си министър на правосъдието, Радан се скри в комисията по социалната политика като класически ляво-центристки настроен социалист. Или както си призна пред слушателите в клуб „Атлас“ – „аз (Радан) стоя по-скоро в ляво от центъра“.
Багай, заеко, бягай!
Тук обикновено се казва честито на „десните“ му привърженици.Д-р Илко Семерджиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *