ЗА ТРИ ДНИ РУМЯНА БЪЧВАРОВА ЗАКЛА, ПАРДОН, ПРЕДАДЕ БОРИСОВ ТРИ ПЪТИ

ЗА ТРИ ДНИ РУМЯНА БЪЧВАРОВА ЗАКЛА, ПАРДОН, ПРЕДАДЕ БОРИСОВ ТРИ ПЪТИ

Първи път. „Бойко Борисов спря три енергийни проекта”. – рече Румяна Бъчварова, която и след 778 живота никога повече няма да се прероди като вицепремиер, където и да било. Бъчварова буквално закла премиера с това изречение. Прас!Втори път. След като Бойко Борисов изрече вчера, че „ГЕРБ може да се напъне за кандидат-президент жена“, Румяна Бъчварова моментално му резна тиквата втори път, очевидно засегната, че и след 998 живота никога никой няма да я кандидатира за президент: „Какво очаквате премиерът да каже на форум на жени на ГЕРБ? Това е най-любезното нещо, което той може да каже на присъстващите там. Моят съвет е не се задълбочавайте по тази тема“. Прас! Изживявящата се иначе като „квачка”, която обгрижва Борисов, все едно каза: „Абе, какво очаквате от премиер, който говори глупости да каже на форум на някакви си женички. Хич не му се задълбочавайте на това плямпало!”Трети път. На стената на Бойко Борисов във Фейсбук, която се КОНТРОЛИРА от Румяна Бъчварова, бе пусната новогодишна картичка, която получил Борисов от Обама. Забележете! – публикува се 20 дни след празнуването на Нова година.
Картичката е мелодраматичен кич с подписите на Обама и съпругата му, а пък на нея са снимани кучетата на американския президент.
„Нека духът на празниците ви донесе сила и щастие“, пише върху картичката до премиера Бойко Борисов. Животните се казвали Бо и Съни и били от породата „португалско водно куче“. Добре, че не бяха кавказки овчарки. Прас! В момент, в който Бойко Борисов втрещи Джон Кери, в момент, когато Путин би шута на Борисов и България е на дъното след провала на „Южен поток”, Румяна Бъчварова много „присмехулно” реши да закове Борисов. Пак. Прас.
Бъчварова, работейки за Плевнелиев, „умните и красивите”, едновременно се изживява и като „гуру” и „маман” на Бойко Борисов. И за три дни три пъти преди трети петли го предаде. Борисов си мисли, че дъжд вали. А те камъни падат върху главата му.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *