Здравко от „Биг Брадър“ с коментар за боя между Христина и любовницата му

Здравко от „Биг Брадър“ с коментар за боя между Христина и любовницата му

Победителят от първия сезон на ‘Биг Брадър“ Здравко коментира горещата тема от вчера, а именно боят между съпругата му Христина и любовницата му Божена.

Двете жени са се сбили ожесточено в Приморско, като съпругата на брадъра е водила със себе си подкрепление, припомня БЛИЦ. А известният Дон Жуан не закъсня с коментар.

„Поради огромният интерес към събитията в родният ми град два съществени момента. Първо – крайбрежната алея на града вече официално ще има нова име Kurvenstrasse.

И второ, което е молба към медиите – Да бяхте ме потърсили за подробности. Такава пикантна история я обезличихте с някаква баналност. Явно поради липса на опит не сте могли да я развиете качествено“, коментира той.

От ОДМВР-Бургас потвърждават, че е имало такъв инцидент между двете жени. Преписката е образувана по 2 члена от НК – по чл. 216, ал. 1 – за унищожаване и повреждане на чужда вещ; и по чл. 131, ал. 1, т.12 – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването е срещу Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 ч. след полунощ на 13 август в РУ-Приморско. Божена описва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посред нощ, седяла на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена. Става дума за пренебрегнатата съпруга, която, хващайки я за косата, е започнала и да ругае. Словашката гражданка опитала да се обади на тел. 112, но Христина взела мобилния ѝ телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната ѝ цигара. В резултат на полицейските действия 45-годишната Христина Василева е задържана за срок до 24 часа, за да се изяснят детайлите. Христина обаче отрича да е извършила всичко това.

Случаят не е приключен, няма свидетели, които да потвърдят какво точно се е случило. Но цяло Приморско е наясно със забежката на Здравко и всички негови съграждани са убедени, че Христина е предприела действия по отстраняване на другата жена.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *