Зелените закриха изборния маратон в Каменар

Зелените закриха изборния маратон в Каменар

Повече от два часа продължи срещата на кандидатите за общински съветници от ПП „Партия на зелените “ в село Каменар. Дванадесетте от листата представиха своята програма в детайли, разказаха за себе си и за основните неща, които трябва да се променят в местното управление. С подробна презентация на здравната част от програмата, д-р Васил Костадинов запозна присъстващите.“Не може всички камиони да минават през селото. Една спирка и една пешеходна пътека не вършат работа“ – изтъкна вторият в листата Стоян Иванов. Заетост, съдействие при изкупуването на гроздето от общината и по този начин заобикалянето на прекупвачите, поискаха каменарци .Чак от град Мелник и от Гърция идват да вземат продукцията им, но на безценица, оплакаха се хората.
Кандидатът за кмет от ПП „Партия на зелените“ Яни Джисов запозна съселяните си с намеренията за следващия мандат.“Няма да строя Каменар на поляната, ще надграждам направеното“ – бяха запомнящите се думи на Джисов, който е заемал това място през годините на началния преход.
Безплатната обществена кухня, като място за набиране на дрехи и използвана техника за социално слаби бяха сред основните предложения на зелените, които хората одобриха. Както и транспорт, съобразен с тях и адаптиран към нуждите на селото.
Срещата бе завършек на едномесечните усилия на зелените, да представят пред съгражданите си и хората от съставните селища на общината своята амбициозна програма. Те увериха всички, че може да се управлява и по-справедливо, и по-добре.
Уважаеми съграждани, жители на община Поморие, приятели!Предизборният поход приключи. Казахме всичко, което бе в умовете и сърцата ни. Вие сте на ход. Подкрепете гражданската листа на ПП “ Партия на зелените“, като гласувате с бюлетина № 11.
Общината може да се управлява много по-добре. А силата е във вас. Вие сте работодателите на всяко управление. Доверете ни се!
Направете така, че Поморие да бъде прецедент в тези избори, като заложи на гражданите, а не на провалените партии.
Подкрепете ни с номер 11!
Поморие заслужава повече!Не може да не може!ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *