Зли кучета нападат хора в Поморие до „Сънсет Ризорт“! Какво работят в „Обществен ред и сигурност“, кмете?

Зли кучета нападат хора в Поморие до „Сънсет Ризорт“! Какво работят в „Обществен ред и сигурност“, кмете?

„Свирепи кучета ме нападнаха и ухапаха днес на 200 метра от дома ми“, сподели потърпевшата поморийка Николинка Стайкова пред zadkulisite.com
Жената отивала на разходка край морето, когато две агресивни черни кучета се хвърлят върху нея до жилищната кооперация срещу хотелския комплекс „Сънсет Ризорт“ /Холандското селище/ на входа на Поморие. На помощ се притекъл пазачът на новострояща се сграда. Според Николинка Стайкова, той е познавал кучетата. „Ако не беше пазачът, щяха да ме разкъсат!“, разказа потърпевшата.
Пазачът твърдял, че кучетата са улични, но Николинка Стайкова, която от 10 години живее в тази част на града, е на друго мнение. „От години тези кучета са там и когато минават хора се нахвърлят и хапят.“
Николинка Стайкова е потърсила веднага медицинска помощ в Бургас след ухапването, където и поставят ваксина против тетанус. В болницата нямали средства за ваксини срещу бяс.
„Кучетата са безпризорни, големи, черни и изключително агресивни. За съжаление, не съм единствената потърпевша от набезите им. Моля, Общината да вземе спешни мерки, за да предотврати в бъдеще подобни инциденти“ е написала във входираната жалба до Община Поморие пострадалата жена.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм пита кмета на община Поморие Иван Алексиев: Какво работят в създадената от него общинска дирекция „Обществен ред и сигурност“ назначените шест на брой лица (вижте ТУК)?! Обикалят с общинската джипка на наши разноски, за да си пазарят в „Пени“ или се грижат за реда и сигурността на гражданите и гостите на Поморие? Кучетата не са там от вчера и са между 2 и 7 на брой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *