ЗНАМ, ЗНАМ… СИДЕРОВ. НЯМА ДА СИ КАЖЕШ. ПУРАТА Е ОТ ВАРАДЕРО ;)

ЗНАМ, ЗНАМ… СИДЕРОВ. НЯМА ДА СИ КАЖЕШ. ПУРАТА Е ОТ ВАРАДЕРО 😉

Колко интересно – атакистите от Кърджали подкрепили кандидата на ДПС за предстоящите местни избори. Лично мен това не ме изненадва, разбира се. Нашите политици са интердисциплинарни подлеци, предатели и ренегати. Готови са да подпишат споразумение и с Дявола, само и само да се докопат до властта, която иначе „презират“ и обещават да дадат живота си за хората.
Този факт всъщност не е нищо повече от поредния аргумент за безпринципната некомпетентност на вожда и фюрера Сидеров – човек или по-скоро индивид с променливи уклони към дясното, лявото, патриотизма и национализм, „Мултигруп“ и Кремъл и разни други ветропоказатели и ориентири.
Не е странно, че типове, подобни на Сидеров, населяват събранието с подкрепата на разни сбъркани гласоподаватели или купени такива. Странно е само защо хората очакват манната небесна, след като би трябвало да са наясно с какви мошеници и измамници си имат работа и след като четвърт век са съгласни с всичко това.
А аз продължавам да пея: Сидеров, кажи кой ти финансира експедицията до Варадеро и срещу какви услуги, извършени от теб в качеството ти на депутат, е станало това финансиране? Знам, знам… Няма да си кажеш.Любо Кольовски
ZADKULISITE.COM:
P.S. Пурата е от Варадеро. Oт него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *