Знаците, че той иска да сте само приятели

Знаците, че той иска да сте само приятели - 1

Знаците, че той иска да сте само приятели

Може ли да има добро приятелство между мъж и жена, но да не са в любовна връзка? Разбира се, че може.

До момента, в който усетим, че помежду ни се развиват други чувства. Тогава пак можем да бъдем заедно във връзка и да продължаваме да надграждаме приятелството си. Но това, разбира се, се случва, когато емоциите са взаимни, пише BulNews.

Кои обаче са знаците, че той ни приема само като приятелка и не иска връзка с нас?

1. Той не прави никакви движения напред във вашите взаимоотношения, които могат да показват, че би искал да се срещате като евентуални партньори за любовна връзка.

2. Не флиртува с вас. Не бъркайте приятелските му закачки с флирт. Как можете да разберете дали една шега е просто шега или е флирт? Е, ако флиртува, това няма да бъде само единичен случай или лек намек.

3. Пишете си по-рядко и самите съобщения по нищо не напомнят за нещо повече от приятелство.

4. Той ви представя само като приятел на негови приятели или близки.

5. Не реагира на вашите намеци, особено ако флиртувате с него. Ако изяснявате чувствата си и той не флиртува в отговор, а само ви предлага „неудобна“ усмивка, определено очаква от вас да бъдете само приятели.

6. Говори за други жени. Ако ви харесваше като повече от приятел, никога няма да рискува да се отдалечите от него, ако ви говори за други жени, към които има симпатии. Трябва да е твърде глупав, за да се опитва да ви накара да ревнувате, в случай, че вие сте избраницата му.

7. Не ви кани на среща, а ако се случи да излизате заедно, това винаги се случва в компанията и на други ваши/негови/общи приятели.

8. Обикновено вие сте тази, която дава предложение за среща, все вие го търсите, пишете му.

9. Пази физическото си пространство. Когато един мъж ви харесва като повече от просто приятелка, то той ще се опита да скъси физическата дистанция помежду ви. Ще сяда близо до вас, ще ви докосва уж неволно и т. н.

10. Флиртува с вас. Един мъж може да флиртува с вас и да показва много признаци, че ви харесва, но само когато има нужда да задоволи егото си или сексуалните си нужди. Привлечен е от вас, но ви вижда само като „приятелка с облаги“, а не като жена за сериозна връзка.

11. Той се среща с някоя и вие сте наясно с това, той не се крие от вас. Това е очевиден знак, че ви приема само като приятел.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *