Зов за помощ! Три сирачета тънат в мизерия!

Зов за помощ! Три сирачета тънат в мизерия!

Семейството на прегазената на пешеходна пътека Калина живее в стрес и се издържа със 130 лева пенсия и 120 лева детски помощи
Случаят с почерненото семейство в Пловдив потъна в забрава малко след като журналисти го разшумяха пред обществото. Добри хора с огромни сърца помогнаха на семейството на Иван Стефанов, после медийната вълна отшумя и животът на вдовеца и трите му невръстни деца влезе в старото, тъжно, черно и отчайващо русло.
Майката на две момиченца и едно момченце беше сгазена на пешеходна пътека от Драган Драганов. Инцидентът стана, когато Калина се е връщала от училището на едното си дете. Срещу Драганов вече има повдигнато обвинение за непредумишлено убийство. Каквото и да стане, Калина я няма, разтреперва се гласа на Иван.
Наскоро са правили помен -3 месеца от кончината на учителката. Не завел децата си на панихидата. Нямам сърце и душа да ги заведа на гроба на майка им, как да го направя, проронва тъжно човекът, за който целият свят се е сринал. Калина беше месеци наред в кома, цяла България стана съпричастна с ужасната трагедия на семейството. В началото хората пращаха помощи, после забравиха случая. Припомняме историята с молба, който може, да помогне.
Бащата Иван е с прекаран инфаркт и е пенсионер по болест. Взима 130 лева пенсия. Детските са 120 лева за тримата малчугани. Не може да работи заради заболяването си, а и няма кой да взима от градина и училище 3-годишният Калоян, каката Павлина и второкласничката Йоана.
Най-голямото дете е много тъжно и затворено в себе си, постоянно говоря с нея, не я оставям да се депресира. Калоян вечер продължава плаче за майка си и да я търси, той не разбира, че нея я няма, много тъгува и Надето, въздъхва Иван. Разходите на семейството за отопление и други нужди са около 200 лева на месец. Живеем на магия, образно казано, много ни е трудно, казва Иван, но спестява мизерията, в която тънат той и малките и броенето на стотинките сутрин, когато ги изпраща на занятия.
Вероятно ни спестява от срам и унижение и вечерите, когато стои гладен, за да има какво да ядат сирачетата. Публикуваме банковата сметка на почернения вдовец с призив този, който може, да помогне./www.dunavmost.bgБанкова сметка:
Иван Димитров Стефанов
Уникредит Булбанк
IBAN: BG51UNCR70001519869454
BIC: UNCRBGSF
Телефонът на Иван Стефанов е: 0988351554

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *