Зодиите, които мразят да чистят

Зодиите, които мразят да чистят - 1

Зодиите, които мразят да чистят

Тези зодии просто мразят да почистват жилището. Те са леко лениви и не се дразнят прекалено на безпорядъка. Отпускат се и не се тревожат. Чистенето им се струва като тежка задача и загуба на време. Ето кои са, според „Times of India“.

Телец

Телците обожават комфорта, уюта и лукса. Искат да са на ново, хубаво, подредено и изчистено място. Но рядко самите те чистят. За тях приоритет са физическото здраве и доброто психическо здраве. Затова, търсят начини да релаксират, често си почиват, поспиват, излизат по разходки, на спорт, с приятели. Според тях, да прекарат време в чистене няма да пълноценно време – предпочитат да се насладят на време навън с дружки или да си почиват, пояснява teenproblem.net.

Близнаци

Тези зодии са любопитни и постоянно искат да бъдат стимулирани умствено. Захващат се с дейности и занимания, които карат умът им да работи, за които използват интелекта си. Чистенето им е скучно и част от рутината – те мразят това. Дори да започнат да чистят, разконцентрират се и бързо им омръзва. Предпочитат да учат нещо ново, да общуват, да ходят на екскурзии, да се запознават с нови хора, да организират събития, да изследват света.

Стрелец

Те са приключенци по природа и чистенето просто не е за тях. Обожават да изследват нови хоризонти, да пътуват, да срещат нови хора, да опознават различна култура, да се забавляват, да ходят по партита, да опитват екстремни спортове. Не се задържат дълго вкъщи и дори не се сещат да почистят. Ценят свободата си, винаги търсят някое ново и свежо преживяване. Опитват нови неща и подценяват нуждата да се чисти, да изпълняват ежедневни задачи.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *