Ивайло Петев: Способни сме и на чудеса с нашите привърженици

Ивайло Петев: Способни сме и на чудеса с нашите привърженици - 1

Ивайло Петев: Способни сме и на чудеса с нашите привърженици

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от успеха на своя отбор над Астана в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, но призова играчите си да останат здраво стъпили на земята.

„Очаквах това нещо. Не е нещо случайно. Започнахме много добре, имахме контрол над топката, а това беше важно, тъй като в първата среща бъркахме по детски. Допуснахме елементарна грешка, при която ни вкараха гол. През първата част имахме и други ситуации. Направихме корекции на полувремето. Имаше себераздаване, можехме още 3-4 гола да вкараме, заслужено продължихме“, започна той.

„Трябваше да продължим по същия начин. Мисля, че направихме страхотно второ полувреме. Първото също не мога да кажа, че беше слабо. Можеше резултатът да бъде и още по-голямо, напълно заслужено победихме“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Горчилката от Олимпия няма да мине леко. Предстои ни много голям плейоф срещу гранд, но мачът сега в неделя е по-важен. Не трябва да летим, до утре да изживеем победата и след това вече да се пренастроим. На всеки 3-4 дена имаме мач, така че днес остава в историята. Това трябва да е самочувствие и да продължим по същата линия“, добави специалистът.

„Трябва да използваме и далечни удари. Доволен съм, че на 90 процента изпълнихме плана, който имахме. Нужно беше да покажем и нашия потенциал. Всеки един отбор, когато играе пред собствените фенове има предимство. Способни сме и на чудеса с нашите привърженици“, завърши Петев.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *