Изборът на Яне е още един светъл лъч по пътя на утвърждаването на демокрацията като висша форма на справедливост! Та защо по този пример съветник да не е един от най-вещите участници в корупционното движение в България?!

Изборът на Яне е още един светъл лъч по пътя на утвърждаването на демокрацията като висша форма на справедливост! Та защо по този пример съветник да не е един от най-вещите участници в корупционното движение в България?!

ПОЗИТИВИЗЪМ, БРАТЯ И СЕСТРИ!!!
Новите принципи на управление се изразяват в това, че колкото повече изобличаваш една власт, толкова повече тя доказва колко си прав! На принципа на прекомерното натрупване на негативни събития и на принципа за късата българска памет, все нещо ще оцелее под формата на позитив… Толкова много отчаяние за едни ден, че на човек му се пробужда неистовото желание да намери нещо положително в тях…
Съдебните органи осъждат престъпността на изолация като не допускат нейното изобличаване и по този начин я лишават от възможност да бъде наказана. Един кардинален подход в защита на независимостта си! Да, тя няма нищо общо с престъпността, защото дори и не иска да се запознае с нея! Вероятно идеята за тази изолация от системата е идеята, че след като никой не и обръща внимание, тя ще се омаломощи и неизбежно ще се саморазруши! Ето ти повод за позитивизъм!За действията на най-висшите ни магистрати също можем да останем само с положително впечатление! След като не се съобразяват нито с изискванията на обществото, нито с тези на международните институции, означава, че наистина са извоювали своята независимост!
Изборът на Яне за съветник е още един светъл лъч по пътя на утвърждаването на демокрацията като висша форма на справедливост! По цял свят най-богатите банки наемат най-добрите касоразбивачи и фалшификатори на банкноти, с цел защита на собствените си активи.
Автомобилната индустрия ползва услугите на най-добрите автоджамбази, с цел защита от кражби на нейната продукция. Та защо по този пример съветник да не е един от най-вещите участници в корупционното движение в България?!
Ето как няколко събития за кратко време могат да поглезят позитивните ни нагласи. Нищо че вътрешните ми органи се бунтуват и предизвикват гадене… Най-вероятно и те се борят за НЕЗАВИСИМОСТ и не са ПОДКУПНИ от въздействието на съзнанието. Важно е позитивизъм да ни залива! По няколко пъти на ден…Александър КолевКолаж: Кирил Стаменов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *