ИЗДИГНАТ Е КРЪСТ И ВСЕКИ ОТСТЪПНИК ОТ БОГА ЩЕ ПОГИНЕ БЕЗСЛАВНО

ИЗДИГНАТ Е КРЪСТ И ВСЕКИ ОТСТЪПНИК ОТ БОГА ЩЕ ПОГИНЕ БЕЗСЛАВНО

Военните не мислят дълго, а историята не помни загуби от български военни. Съотношението исторически никога не е имало значение! Виж от политическа простотия сме изяли много сол. Обичайте българската войска, уверявам ви тя е само ваша. Доверете ми се!!!
Вариант Б е в ход, като отговор! И добре обучена Българска армия си имаме и невидими на пръв поглед пагони- предостатъчно. Оръжие, което добре познаваме-много наблизо и в излишък. И ако ни притискат слепци,предатели и недоброжелатели, още ще си набавим. И Божи дух и Благослов имаме!
Джамии и краен Ислям в България – никога! И построеното с лукавство- да се събори до основи. Който е приятел нека живее с нас. Родолюбието е любов към родината ти, а не презрение към друга, която и да е тя! И САЩ са ни бомбандирали жените и децата и руснаците са го правили някъде в историята. От турци сме видяли и добро и лошо, но сме били почитани!
Днес обаче е издигнат Кръст и всеки отстъпник от Бога ще погине безславно…
Трябва разум, много разум…Николай МарковБележка на Зад кулисите: Кръстът е и на снимката, зад Николай Марков! Не случайно. Закрилян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *