Излязоха наяве лъжите, че България не се готви за война срещу Русия. Да не се окаже, че 4 милиарда от гласуваните 16 са за да подкрепим американският военно-промишлен комплекс?

Излязоха наяве лъжите, че България не се готви за война срещу Русия. Да не се окаже, че 4 милиарда от гласуваните 16 са за да подкрепим американският военно-промишлен комплекс?

Да видим какво казват натовските генерали в противовес на твърденията на нашите политически лица:
„НАТО готови за военни действия срещу Русия, но се притесняваме от трета световна война“ призна британския генерал и командир на силите на НАТО Ейдриън Брадшоу.
Това, за което от месеци предупреждаваме и бяхме обвинявани от външен и военен министър,че всяваме паника, най-накрая официално бе признато от британския генерал и командир на силите на НАТО Ейдриън Брадшоу за „Гардиън“.
Да видим какво казва и ген. Фредерик Бен Ходжис, генерал от американската армия в Европа.
За участието си в ученията „Атлантическа твърдост“ Румъния и България ще увеличат контингента си от сегашните 900 военнослужещи на 1900. Освен това парашутисти от американско военно подразделение в Италия ще извършат скокове в Румъния и България.
„Мислете за „Атлантическа твърдост“ като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения от Естония до България“, каза ген. Фредерик Бен Ходжис.
Американските военни учения „Атлантическа твърдост“ ще се разширят в Румъния и България в края на март на фона на засилващото се напрежение в района, съобщи електронното издание armytimes.com.
Американската армия разширява ученията „Атлантическа твърдост“, „за да се чувстват съюзниците да сигурни“, каза още генералът. „Руснаците незаконно са анексирали Крим и сега те работят, за да внесат разцепление в НАТО, използвайки всички аспекти на националната мощ, за да предизвикат разцепление“, добави Ходжис.
Идват и директните заплахи:
„Сигурен съм, че тяхната цел №1 е да разрушат съюза, да вбият клин между САЩ и Европа, а след това, ако могат, да разделят Европа на различните части. Ако страните членки не отговорят съгласно член 5, тогава наистина ще се създаде сериозна пукнатина в алианка с всички произтичащи оттук последици“, заяви още американският генерал.
Ето и какво говореха нашите „политици“:
Даниел Митов: Не се готвим за война и никой не се готви да воюва с нас
Истериите покрай един координационен център с 40 служители, половината от които българи, създавани от определени политически партии, са безотговорно насаждане на омраза, паника и истерия в обществото, заяви министърът.
ГЕРБ: Русия не е заплаха за България, страната ни не се готви за война.Русия не е заплаха за България, голямата опасност идва от онези, които разпространяват слухове, че се готвим за война, обяви от парламентарната трибуна от името на ПГ на ГЕРБ Валентин Радев.
Ненчев: Политическото говорене в момента е по-опасно за националната сигурност.
„Няма заплаха за националната ни сигурност“, заяви в кулоарите на Народното събрание министърът на отбраната Николай Ненчев.
Любопитно е и защо Турция,най-големият доскоро съюзник на САЩ, не се готви да воюва с Русия, а напротив и защо американските и натовски генерали не говорят за нея???
Какво точно означават голямото сътрудничество и сближаване с Русия,намеренията за купуване на руски лицензни противоракетни системи (ПРО) от Китай,несъвместими със стандартите на НАТО и извън системата на НАТО.Какво точно означават разнопосочните сигнали и отказа за пълно сътрудничеството със САЩ,НАТО и ЕС?
Къде точно се намира Ердоган между Запада и ислямизма?
Защо България отново е на грешната страна? Не е ли време да подадем заявка за напускане на узурпираният тотално от САЩ алианс?
Да не се окаже,както твъдят и от „Атака“,че тези около 4 милиарда,над реално необходимите,за които никой от ГЕРБ не успя да даде смислено обяснение,да са за да подкрепим американският военно-промишлен комплекс?
Пред фактите не змам какво друго може да се добави.Йордан Халачев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *