Изнудват за пари певеца, пуснал чалга версия на „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров

Изнудват за пари певеца, пуснал чалга версия на „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров

„Не знам дали тези хора, които ми се обаждат телефона и ми искат пари, са автентични. Двама от тях се представиха за адвокати. Исканите суми са различни“, казва за „България Днес“ рапърът Христофор Галовски – Фараона. Роденият в Кнежа певец и финалист от „Гласът на България“ нашумя през последните дни заради чалга версията си на хита на Емил Димитров „Моя страна“.

Емил Димитров-син побърза да заяви в медиите, че ще съди Фараона за авторски права, а паричният му иск към осквернителя на вечния хит е на стойност 15 000 лв.

„В рамките на няколко дни ми звъняха различни хора. Може би е някаква измама всеки да иска пари. Не съм се виждал лично със сина на Емил Димитров. Предполагам, че това не е законно – да те търсят за пари по телефона и под масата, без дело и без съдебно решение“, смята той. Той обаче уточнява, че не е разговарял със сина на Емил Димитров.

„Не ми е казал в личен разговор: „Да, тази сума трябва да ми я дадеш“, признава Кристофър. Неговото обяснение за сумите, които му искат по телефона, е манипулация и прикриване на данъци. Фараона произведе и новината, че ако наследникът на естрадната легенда реши да се обърне към съда, го очаква протест.

„Много хора от цялата страна ми се обадиха да ме поздравят за песента. Казаха, че ако се стигне до съд синът на Емил Димитров го очаква много голям протест“, казва Галовски.

Най-голямата му тревога е свързана с къщата, в която живее цялото му семейство, болният му баща и трите му малки деца. „Могат да ми продадат дома, защото аз нямам тези пари, които се твърди, че се искат от мен“, опасява се Кристофър.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *