ИМА ЛИ В МОМЕНТА ОХРАНА ПРИ ЛИДИЯ ПЕТРОВА В БОЛНИЦАТА???

ИМА ЛИ В МОМЕНТА ОХРАНА ПРИ ЛИДИЯ ПЕТРОВА В БОЛНИЦАТА???

Възможно ли е Лидия да знае нещо за атентата в Бургас, което се крие от чуждите служби. Тя е и ФОТОГРАФ! Възможно ли е да е свързано и с работата на бащата на сина й? Той е „компютърен спец по информацията“ и „работи в едно посолство много, много голямо и с много етажи под земята“, пише в писмо изпратено до АФЕРА““. ЗАЩО ЛИДИЯ СЕ Е ПРИТЕСНЯВАЛА ТОЛКОВА МНОГО ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО НА ДЕТЕТО Й!? Лекарите от Пирогов казаха, че се е притеснявала за детето си. Значи са го чули от нея. Възможно ли е да е изнудена да се самозапали, за да „не се случи най-лошото на детето й“? Всяка майка би се жертвала при такива обстоятелства.
Да се върнем към бащата на детето. Кой изработи фото-робота на евентуалния атентатор на летището в Сарафово? Майката на Лидия каза пред медиите: „Притесненията й тръгнали СЛЕД АТЕНТАТА В БУРГАС. Търсете кой е подтикнал Лидия към самоубийство!“
Атентатът на летището в Бургас се случи по времето на държавното управлението на ПП ГЕРБ. На 2 метра от обгорялото тяло на Лидия пред Президентството бе открит рекламен кибрит на ПП ГЕРБ.
СЛЕД АТЕНТАТА НА ЛЕТИЩЕТО В БУРГАС ЛИ ПРЕМЕСТВАТ СИНА НА ЛИДИЯ В ЕВРЕЙСКО УЧИЛИЩЕ, В КОЕТО ДЕЦАТА СА ПОД СПЕЦИАЛНА ОХРАНА??? КОЙ ПЛАЩА ОБУЧЕНИЕТО МУ В ТОВА УЧИЛИЩЕ И ЗАЩО ГО ПРЕМЕСТВАТ ТАМ?? Лидия е била в затруднено финансово положение! КЪДЕ СЕ НАМИРА СИНЪТ Й СЕГА?
ИМА ЛИ В МОМЕНТА ОХРАНА ПРИ ЛИДИЯ В БОЛНИЦАТА??? АКО ПОЛИЦИЯТА РАБОТИ ПО ВЕРСИЯ „ОПИТ ЗА УБИЙСТВО И/ИЛИ ПОДТИКВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО“, А ТЯ РАБОТИ И ПО ТАКАВА ВЕРСИЯ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОХРАНЯВАНА. ОХРАНЯВАНА ЛИ Е?zadkulisite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *