ИМА ОЩЕ МНОГО НЕОТСТРЕЛЯНИ АРХАРИ

ИМА ОЩЕ МНОГО НЕОТСТРЕЛЯНИ АРХАРИ

Много перверзно ми звучи Гоце, когато говори по стратегическите национални въпроси. Изправил е гребена, след като проглуши света със знаменитата си оставка, която почина веднага, след раждането си.
Всъщност, президентът с два пълни мандата зад гърба си, е поредното свидетелство за порочната виталност на БКП. Тази партия и неините предводители винаги успява да оцелее, имитирайки, че се променя. Тя си създава фракции и крила, също имитация на някакъв напредък и прогрес.
Първанов е един от най-старите апаратчици. По причина на това, че по-старите апаратчици напуснаха тоя свят по един или друг начин. А симпатизантите и членовете на имитационните преобразования лекомислено се предоверяват на разни митове и легенди и продължават да не проумяват, че това е камуфлаж, зад който се крият чисто икономически интереси и не може и да става дума за идеологии, платформи и пр. близалки за широките народни маси. Става въпрос за енергетика, за приватизация, за прерапределяне на банковия пазар и още много други сиви и скучни теми, които остават неразбираеми за обикновения читател, слушател и зрител. Оня читател, слушател и дрител,дето на всички избори отива да гласува за бъдещето си гладуване. И другите, негласувалите избиратели.
Не обичам да се занимавам с вътрешните работи на партиите пр. бандитски формирования. Само ще кажа, че Гоце играе танца на бракониерски отстреляния архар.
Забележителна е още и леснината, с която Гоце се разбира с Бойко, а Бойко се сдружава с Яне, който пък разлюбва Бареков И т. н…
Индианска работа. Толкова е близо до романтиката на юношеския роман „Винету“!
И, разбира се, никой не е изненадан от предизвестените ходове на Гоце. Традицията е спазена – политиката се прави само от омърсени и некъпани хора. Само като ги мерне на хоризонта Покаянието панически побягва, не може да се спре и пада в пропастта.
Оставям ви с лекота и шармантно удоволствие да очаквате следващия си Спасител. На мен ми писна.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *