ИСКАТЕ СВОБОДА, НО СТЕ СТРАХЛИВЦИ!

ИСКАТЕ СВОБОДА, НО СТЕ СТРАХЛИВЦИ!

Искате свобода, но сте страхливци!
Страхът винаги превръща човекът в подлец. Зад излъсканите костюмирани и ледено сериозни физиономии не рядко стои, перфиден плъх, а властта е негова крепост пред копието на истината. Българинът обаче има култ към хора с пари и власт и негласно винаги е на колене пред тях. Последствията и разрухата, които следват знаете всички.
Няма разлика дали Кольо Босия ще хвърли поредния домат в живота си или Николай Гацев, с ексцентричната си природа, ще постави своя отпечатък в живота ни. Има и много други. Днес те са аутсайдери, хора, които заслужават нашето презрение, но не и нашата добронамерена усмивка.
Защото нямат пари, те нямат и власт! Нищо и никой не зависи от такива хора. Освен малките знаци с които всеки се подписва пред олтара на историята. Впрочем, на кого му пука!?
Както каза Цачева: „Нещата са сериозни“. Каквото и да означава това днес. А това е поредното доказателство, че в държавата липсва разум.
А някои се възползват тихо за да ви ограбват и бавно ви убиват…Достойнство и чест!
Перлата на Римската империя е територията на България! Перлата на Османската империя е земята на българите!
Не се подвеждайте по думите на платени лъжепророци, комунистически и посткомунистически историци самозванци. Ако сте излизали от границите на България сигурно сте забелязали гръцкия и македонския камънак и турските равни терени без нито едно дърво. Липсват им безбройните ни минерални терми, невероятни планини, неразработени все още огромни залежи на злато и цялата менделеева таблица. До Испания и след Черно море няма такава земя. Българска земя!
Ние не сме малка, а средно голяма европейска държава по територия. Живеем най-нашироко от цяла Европа и имаме над 5 милиона войника с българско самосъзнание готови да дойдат и да се заселят тук. Достойни наши братя и сестри по произход разселени и унизявани в чужди земи! Само с един истински политически замах България може да стане 15 милионно българско население с развито стопанство и икономика, без нито един лев фалшиви инвестиции или заеми.
Не се поддавайте на манипулации от национални предатели! Според завета на Левски за тях смърт или прогонване завинаги с тяхното безчестие.
Абсолютна химера е, че хората трябва да създават чрез съвместен живот „хибридни раси“. Не, че вече не съществуват, но е груба грешка срещу твореца и природата. След време ще се разбере.
Днес европейските лидери предават европейската цивилизация! Силно вярвам, че наследниците на Отон, създателя на Свещената Римска империя ще поведат и издигнат отново кръста, защото пазителят на кръста вече го направи. Знак за ново начало, против поредния исторически опит да бъдем асимилирани отвътре.
Германия, събуди духовете на предците си и свалете предателите! Цяла Европа ще ви последва! Културна обединена Европа извън сценария е най-могъщото оръжие на планетата и най-културния сегмент на човечеството. Разединението е смърт за всички…Николай Марков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *