Истината е, че Боко-2 от забавление в първия мандат, превърна втория в откровен садизъм, т. е. сега му е забавно да тормози целия народ!

Истината е, че Боко-2 от забавление в първия мандат, превърна втория в откровен садизъм, т. е. сега му е забавно да тормози целия народ!

ВЛАСТ, ПАРАЗИТИЗЪМ, СКАТАВКА!!!
Нямам думи за такива негодници, които не са прости, но хитреят, пребивавайки в безоблачното пространство на властта!!! С блага приказка и привидно откровено изражение, по-невнимателните ще помислят, че наистина е добър посредник! Той е от групата на много добре информираните за престъпленията на управляващите, но срещу определен дивидент си трае като потиска устрема на тези, които уж защитава – работниците! Няма независима и справедлива институция в България! Всички паразитират около властта и трупат излишни разходи, като погубват човешките мечти на тези, които им плащат заплатите!“Димитров: Оценката на КНСБ за 100-те дни на правителството е по-скоро положителна и оптимистична Борисов се научи да управлява, преди се забавляваше.“ Бил се научил да управлява???!!! Как бе, пич? Повече книжки ли е прочел или с порочни практики трупа позитивен и продуктивен опит???!!! А??? Преди се бил забавлявал?! Като се е забавлявал ли се е научил да управлява? Брей… Аз като се забавлявах с футбол, много по-успешно от него, защо не съм шеф на БФС???
Истината е, че Боко-2 от забавление в първия мандат, превърна втория в откровен садизъм, т. е. сега му е забавно да тормози целия народ! А заради послушни мишоци като този ще страдат и фирми и работници и цели икономики! И държавата ни все по-просташка ще става!Александър Колев
Колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *