И ГОСПОД НЕ ИЗТЪРПЯ „БОЖО“ И „БОКО“: СРУТИ СЕ СТЕНА НА „СВЕЩЕНИЯ“ КЛАДЕНЕЦ В ПЛИСКА!

И ГОСПОД НЕ ИЗТЪРПЯ „БОЖО“ И „БОКО“: СРУТИ СЕ СТЕНА НА „СВЕЩЕНИЯ“ КЛАДЕНЕЦ В ПЛИСКА!

След като дни наред не спряха да се гаврят един връз друг – „Божо“ и „Боко“, поливайки се, пличкайки се, дрънкайки глупости за Ванга и „свещена вода“, която се оказа отровна, за ужас на Пеевски и Бозуковата му, които хукнаха с ибрика да подмиват с флакончета имиджа на Борисов, след като заляха народонаселението с въпиющи кретенизми за Плиска и „аязмото“, Господ пак не ги изтърпя.
И вече бавно и полека срутва „свещения“ кладенец, превърнат в кочина от КРЕТЕНСКОТО ЕГО НА „БОЖО“ И „БОКО“, и властова компания.
Свлякла се е южната стена на кладенеца в Плиска, съобщи bTV. Археолозите стигнали до 7,5 метра дълбочина, но свличанията съпътстват работата им непрекъснато: „Вече имахме няколко такива срива на части от зидарията, на облицовката, но вече и цялата южна стена може да се каже, че е рухнала”, съобщил археологът доц. Павел Георгиев.
Смърт след смърт, знак след знак праща Господ, който бива наречен от Борисов по най-идиотския начин – „Началника“, Църквата ни, която също подгъзурва на Борисов, изобщо не знае къде се намира, а днес дори стигна до малоумието – митрополит Николай с изцъклен поглед да забрани и звездите, и небето, и звездопада на Персей, на никой обаче не му дреме от пасмината, управляваща България.
Господ рути и „свещения“ им кладенец. А нататък…
Бедна им е фантазията какво ги чака.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *