Йотова: Не МВР ще спечели следващите местни избори. Стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП

Йотова: Не МВР ще спечели следващите местни избори. Стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП - 1

Йотова: Не МВР ще спечели следващите местни избори. Стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП

„Не за първи път се правят опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи. Ако някой мисли, че така ще спечели местните избори, дълбоко ще греши и ще се кае само след месец. Не МВР ще спечели следващите местни избори. Стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП. Очевидно това е техния подход“. Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти за оставката на главния секретар на МВР Петър Тодоров, цитирана от Нова телевизия.

„Войната обявена на президентската институция от страна на правителството, сигурно за някого има значение, но за българския народ няма“, посочи още тя.

„Вчерашните думи на министър-председателя Денков, че няма да се увеличават цените на електроенергията, означават, че имат доста къс кръгозор, т.е смятат, че след няколко месеца правителство няма да има“, каза Йотова.

Тя коментира и исканите промени за ограничаване на президентските правомощия относно служебните кабинети, внесени от депутата Явор Божанков: „Не от вчера и не от Явор Божанков тръгна идеята да се прави Конституция анти-Радев“, каза Йотова.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *