КАЖЕТЕ МИ, АКО СЕ МАХНАТ ТИКВАТА И НЕКАДЪРНИТЕ МУ ЛАКЕИ, КОЙ ЩЕ ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА?

КАЖЕТЕ МИ, АКО СЕ МАХНАТ ТИКВАТА И НЕКАДЪРНИТЕ МУ ЛАКЕИ, КОЙ ЩЕ ЗАСТАНЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА?

Само едно да знаете. Ама и да го запомните! Боко и да бъде свален, бакиите на правителството и парламента му дълго, много дълго време ще ни измъчват. Близо 50 милиарда евро с лихвите е задължняла държавата. Фактически е фалирала и в момента функционира, като се харчи само за издръжката на политическия „елит“. В голямата си част са фалирали и общините. Задълженията им надхвърлят годишния им бюджет. Няма събираемост. Хората нямат пари. Няма и руснаци да купуват апартаменти. Строителният сектор е съсипан. Като така се получава ефектът на доминото. Особено в черноморските общини.
Държавните и общински узурпатори на властта нямат друг избор – ще вдигат данъците и доят народа. Американските „Марици“ натискат за пари. НЕК е фалирала. Нямаме тежка промишленост. Туризмът ни е за посмешище. Няма реално производство и износ. Всичко се върти в сферата на услугите, но там въздухът е под налягане.
Сега ми кажете, ако се махнат Тиквата и некадърните му лакеи, кой ще застане начело на държавата, къде и каква е 10-годишната му програма за възраждане на българската икономика, култура и просвета? Реаниматорите не стават за никакъв х. Те са банда крадливи наркомани и педерасти, слуги на Вашингтон и откровени българомразци. ДПС, АТАКА и БСП са ясни.Стоян Тончев, ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *