Какво е супермодел да ти е на гости: Майката на Зейн Малик сподели за посещенята на Джиджи Хадид

Какво е супермодел да ти е на гости: Майката на Зейн Малик сподели за посещенята на Джиджи Хадид

Какво е супермодел да ти е на гости: Майката на Зейн Малик сподели за посещенята на Джиджи Хадид

Майката на Зейн Малик разкри какво е било усещането супермоделът Джиджи Хадид да посещава дома ѝ в Брадфорд.

Пред „MailOnline“ Триша Малик разказа за „гостито“, което правила Джелена, когато все още излизала със сина й Зейн. „Когато дойде се почувствах странно от факта, че вкъщи има супермодел. Тя е изключително тих и земен човек. Все още много я харесвам и е жалко, че нещата не се получиха, но е това е животът“, казва пред изданието.

Родена в Брадфорд, Триша се омъжва за мюсюлманин и приема исляма. Дъщеря е на бизнесмени в ресторантьорския бранш, и е работила като готвачка в кухнята на местно начално училище, но се оттегля скоро след като единственият й син започва да печели милиони с групата One Direction. Има четири деца – Зейн, Сафа, Уалихия и Дония.

Що се отнася до синът й – след раздялата си с Джиджи, на практика Зейн е имал само едно увлечение и то със Селена Гомес. Според майка му на този етап певецът в свободен и е съсредоточен върху дъщеря си Кай, която има от Джиджи.

„Той е изцяло фокусиран върху нея и това скоро няма да се промени“, изтъква майка му. По нейни думи Малик е изключително грижовен и любящ. „Той е хубаво момче и много момичета се интересуват от него, но не е двупосочно. Кай е единствената в живота му“, допълва.

Зейн с майка си Триша

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Преди Джиджи Зейн бе сгоден на Пери Едуардс – вокалистка на „Little Mix“, но я изостави чрез SMS. Въпреки това за Триш – и двете с Джиджи са „страхотни момичета“.

Очаква се гордата баба да отпътува за Лос Анджелис, за да отпразнува третия рожден ден на Кай. Говорейки за близките им взаимоотношения, тя казва: „Разговарям с нея във Фейсбук поне два или три пъти седмично и е прекрасно да имаме връзка, въпреки че сме толкова далеч една от друга.“

Тя е нетърпелива да отиде и да прекара време със сина си и внучка си. „Липсват ми и двамата, но Зейн вече има свой собствен живот в САЩ.“

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *