Какво прави една вагина красива?

Какво прави една вагина красива? - 1

Какво прави една вагина красива?

Съществува конкурс за красота на вагината. Конкурсът е създаден като PR трик от Брайън Слоун – производителят на секс играчки, който е изобретил култовата за мъжете „уста” Autoblow 2, пише bulnews.bg.

Като оставим настрана нелепостта изобщо на това състезание по вагини, въпросът е какво прави една вагина достатъчно „красива“ или пък „необичайна“.

Каква е изобщо нуждата от това шовинистично явление?

Оказа се, че съдиите в този конкурси за вагина в предишни години са посочили, че те са част от „дълга традиция на пропагандиране на нереалистични стандарти за красота за жените“.

Насоките отбелязват, че вагината от „клас едно“ може най-добре да се опише като мека и не изпъкнала, докато вагините в класове от три до пет „показват изпъкнали малки срамни устни“.

Това състезание се провежда от мъже и за мъже и ако красотата наистина е в очите на наблюдателя, тогава жените навсякъде са обречени на безумно високите стандарти, които мъжете имат за вагините. И докато не може да заявим достатъчно категорично, че всички вагини са красиви, най-вероятно всяка жена би си задала въпроса „какво, по дяволите, прави една вулва приятна за окото”.

Да не мислите, че няма отговор на това? Разбира се, че съществуват такива. Ето примери за характеристиките, според които мъжете квалифицират женския полов орган като „красива вагина“.

1. „Влажна като добре изпечена торта, а не суха като препечена пържола.“ – Шон М.
2. „Чиста, обръсната, пропорционални устни спрямо клитора.“ – Фил Г.
3. „Стига да не изглежда като сандвич, всичко е наред.“ – Крис Б.
4. „Обръсната, без порязвания, мирише страхотно и срамните ѝ устни не се клатят и не висят. Клиторът е прибран, а не стърчи навън като малък пенис.“ – Самуел С.
5. „Хубава и дебела, без вътрешностите да висят навън.“ – Терънс Х.
6. „Трудно е да се опише идеалната вагина, но устните, които не са увиснали, определено са задължителни.“ – Деймиън Б.

Подобни цитати могат да бъдат изреждани до безкрайност, но ако трябва да сме честни, със сигурност в живота ви е имало поне двама мъже, които са били готови да номинират вашата вагина за кралица на красотата, мъже, които са поставяли вас и нея на пиедестал.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *