КАКВО ТРЯБВА ДА СИ ТИ, ЗА ДА СИ ВАМПИР?

КАКВО ТРЯБВА ДА СИ ТИ, ЗА ДА СИ ВАМПИР?

Чета един статус, озаглавен „НАШИТЕ ОТ НАТО ВЕЧЕ СА В УКРАЙНА!“ или нещо подобно. И се питам: Какво трябва да си ти, за да си в състояние да произведеш тая колосална възторженост пред жестокостта и безсмислените смърти, които ще последват това присъствие в Украйна? Какво трябва да си, за да се патетираш по тоя кретенски начин? Кои са нашите? А кои са вашите?
Настръхвам, като си помисля какви кръвожадни типове се въдят наоколо! Днес излезе информация за двама адютанти на висшето US командване в Украйна, изнасилили две момиченца, деца. За една седмица убиха трима журналисти и един бивш депутат. Английското външно министерство цинично коментира тия убийства като вътрешна работа на държавата Украйна, а когато убиха Немцов, великобританските дипломати изригнаха гейзери от протести срещу терора и насилието в Москва.
Опитвам се да бъда умерен и да възпирам реакциите си срещу очевидната идиотщина на нашите кретени, които се самоопределят като политици. Но ми идва в плюс да аплодирам натовците в Украйна. Особено след впечатленията ми от вчерашната четиричасова оратория на Путин. Нашите политици са елементарни създания, някакви амеби, чехълчета, прости организми, едноклетъчни, чийто интелектуален потенциал се изчерпва с това, че са в състояние да изпълняват до десет команди. Немските овчарки имат далеч по-голям потенциал.
Никога, никога няма да се отървем от псевдо интелектуалния тероризъм на нашенските потурнаци, попаднали случайно или по чужда воля в т. н. ни политика.
Мутантите на злобата няма начин да не са злобни. А защо са кръвожадни, несъмнено всички се досещат.
Уточнявам, че не съм комунист, не съм путинист, не съм гласувал за БСП и няма да гласувам. Имам се за нормален и разумен, доколкото е възможно, някакъв човек.
Майната му на вашия натовски възторг и шибаната ви патетика, предизвикана от американските момчета! Вървете на „Орлов мост“ и чакайте там поредните си спасители, месии и пр. тъпанари, които ви зомбират, чукат ви, а вие даже не усещате физиологията на измамата.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *